Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CorelX4 te Perspektif sorunu

lastdream

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmamın içine powerclip ile gömdüğüm bitmap nesnelere add perspective komutunu uygulayamıyorum. Corelde biraz yeniyim yardımlarınızı bekliyorum.

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum bildiğim kadarıyla bitmap yaptığın şeye perspective uygulayamıyorsun, yani power clip ile gömmenle bi alakası yok diye düşünüyorum...

lastdream

🌱Yeni Üye🌱
Eywallah saol.. bende çok araştırdım ama bulamadım...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
jpg yap kaydet, sonra perspektif ver...

purplelizard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
powerclip uyguladığınız nesneyi ve cerceveyi seçin. menu bardan "bitmaps/convert to bitmap" yollarını takip edin daha sonra aynı nesnelere "bitmaps/3d effects/perspective" uygulayın.

mcmtel

🌱Yeni Üye🌱
o şekilde perspektif tam istediğimiz gibi olmuyor. Aslında shape tool ile perspektif verebilsek daha iyi olur(shape tool ile nasıl ki resmin üzerinde düğümlerle kesme yapabiliyoruz). Varmı böyle şansımız?

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
malesef yok. Aslında bu benim corelde olmasını çok istediğim bir özellik.
corel x5 te olmasını ümit etmiştim ama hüsrana uğradım.
bunu yapmanın 2 yolu var birincisi corelden photo paint e atarsın orda perspektif verip tekrar corel e atarsın ikinci yol ise photoshop a atıp orda perspektif vermen olacaktır.
benim photo paintle aram iyi olmadığı için ikinci yolla yapıyorum perspektif olayını. ama tercih tabiki senin olacaktır. hangisinde daha iyiyim diyorsan onu kullanırsın...
Rastgele...