belqin
🌟Usta Tasarımcı🌟
1- 500x400 px 72 dpi bir sayfa açıyoruz.
1cb4ff renk ile dolduruyoruz.
2-Tools paletinden Custom Shape Tool(U) seçip resimde gösterilen şekili alıyoruz.
3-Şimdi Windows-Path penceresini açıp pencerenin altında bulunan "Load path as a selection" kutucuğuna
tıklayıp shapelerimizi seçimize dönüştürüyoruz.
4-Şimdi renk paletinden 6dcaf8 rengini bulup, Edit menüsünden Fill (Shift+5) komutunu uyguluyoruz ve
seçimlerimizin içini dolduruyoruz. Ctrl+D ile seçimden kurtuluyoruz.
5-Şimdi biraz daha hareket katmak için Layer penceresinde iken altta bulunan "Create a new lAyer" kutucuğu ile
yeni bir layer açıp, az önce oluşturduğumuz dairelerin daha büyüklerini oluşturuyoruz, ve Layer penceresinde
bulunan Fill değerini 50% veriyoruz.
6-Şimdi zeminleri temzilenmiş 3 tane insan resmi buluyoruz ben bu 3 bayanı netten buldum inşallah yabancılardır
artık kusura bakmasınlar. Dans eden insanlar bulursanız daha güzel olacaktır.
7-Tek tek tüm reismlere Layer- Layer Style- Color Overlay seçip,
Blend Mode=Normal
Renk=Siyah
Opacity=100 olarak ayarlıyoruz ve resimleri background üzerine taşıyoruz.
8-Devamına istediğiniz işlemi uygulayabilirsiniz ben bir başlık koydum
1cb4ff renk ile dolduruyoruz.

2-Tools paletinden Custom Shape Tool(U) seçip resimde gösterilen şekili alıyoruz.

3-Şimdi Windows-Path penceresini açıp pencerenin altında bulunan "Load path as a selection" kutucuğuna
tıklayıp shapelerimizi seçimize dönüştürüyoruz.

4-Şimdi renk paletinden 6dcaf8 rengini bulup, Edit menüsünden Fill (Shift+5) komutunu uyguluyoruz ve
seçimlerimizin içini dolduruyoruz. Ctrl+D ile seçimden kurtuluyoruz.

5-Şimdi biraz daha hareket katmak için Layer penceresinde iken altta bulunan "Create a new lAyer" kutucuğu ile
yeni bir layer açıp, az önce oluşturduğumuz dairelerin daha büyüklerini oluşturuyoruz, ve Layer penceresinde
bulunan Fill değerini 50% veriyoruz.

6-Şimdi zeminleri temzilenmiş 3 tane insan resmi buluyoruz ben bu 3 bayanı netten buldum inşallah yabancılardır

7-Tek tek tüm reismlere Layer- Layer Style- Color Overlay seçip,
Blend Mode=Normal
Renk=Siyah
Opacity=100 olarak ayarlıyoruz ve resimleri background üzerine taşıyoruz.

8-Devamına istediğiniz işlemi uygulayabilirsiniz ben bir başlık koydum