Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dansçı

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dansçı çocuk üzerine bir çalışma...

Benzer konular

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel calısma; fakat sag elde gozden kacırdgınız mınık bır hata var sanırım

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok emek var ama bence yeteri kadar görsel değil. Dansçı tam belli olmuyor, dansçıyı arayıp bulmak gerekiyor, kollarından dolanan mavi kıvrımlardaki parlaklık bacaklardaki kırmızılarda görünmüyor. Ayrıca madem ki "dansçı" oldu bu adamın bir mekanı yok mu? Neden sokakta dans ediyor? Eğer sokak dansçısıysa başlık değişmeli ikisi aynı şey değil ...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
kollardaki dairelerde geçiş problemi var, ayrıca karmaşık bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel calısma; fakat sag elde gozden kacırdgınız mınık bır hata var sanırım

teşkkürler yorum için oradan başlamış alttan gelmemiş başlarken diyelim:)))

Çok emek var ama bence yeteri kadar görsel değil. Dansçı tam belli olmuyor, dansçıyı arayıp bulmak gerekiyor, kollarından dolanan mavi kıvrımlardaki parlaklık bacaklardaki kırmızılarda görünmüyor. Ayrıca madem ki "dansçı" oldu bu adamın bir mekanı yok mu? Neden sokakta dans ediyor? Eğer sokak dansçısıysa başlık değişmeli ikisi aynı şey değil ...

Aslında öylesine bir çalışma party vs afişi gibi düşünmüştüm başlık hatasında haklısın. Kırmızı ışık konusunda çok haklısın onu ayarlamadım bir türlü mavilik daha göze çarpar olmuş. dansçının ışık alabildiği yerleri renklendirmeye çalıştım.

Görüşler için çok teşekkür ederim

kollardaki dairelerde geçiş problemi var, ayrıca karmaşık bir çalışma olmuş. Emeğinize sağlık

Çok fazla path kulalnırsam olacağı budur :D