Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Degisti: KralTasarım Karvizit

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaslar yorumlarınızı dikkate alarak degisimler yaptım.Önerilerinizi Bekliyorum

kralkartvizit.jpg

Benzer konular Forum Tarih
yigitGr Kartvizit Tasarımları 3 1K

Benzer konular

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
kral karadenizi anımsattı bana yada kralt tv nedenini gerçekten bilmiyorum ama
yapıcı olmak gerekirse olmamış fontlar duruş renkler bence tipografi deneyin

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Sağdaki yazılara kaynaşma modundan bi mod uygulasaydın! Beyaz yazılar havada kalmış :)

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazı fontlarında sorun war. Birde baskıya geçecekse fireworks olmaz. Cdr - eps gibi vektörel tabanlı bir programda yapmanız lazım.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
farklı font ve şık ve sade bi arka plan kullanmalısın

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
arkadaşım efektlerle çalışmaktan kurtul öncelikle.outher glow drop shadowla grafik tasarım yapan birinin ya da bir firmanın kartviziti olmaz kanaatimce. daha ince sans-serif tırnaksız şık fontlar var. logonu öle yap. ortala altına sloganını yaz comic sanstanda vazgeç :) Ve bence çift taraflı bir kartvizite sahip olman kalite açısından da iyi olcaktır.Arka tarafada önde kullanacağın fontlarla güzel bi tipografi uygulayarak hizmetlerini sıralayıp iletişim bilgilerini girebilirsin. Emeğine sağlık.Eskisine göre bence daha iyi olmuş iyi çalışmalar.

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
mesela : burada yaptığım bir çalışma var.Kişisel bi kartvizit olduğu için adres vs. fazla bilgi yok.Sadece isim ve telefon incele istersen.
Bak burada da GrafiKing | Grafik Tasarım Kralı ® var :) yine vurguluom tescillidir :)

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
arkadaşım efektlerle çalışmaktan kurtul öncelikle.outher glow drop shadowla grafik tasarım yapan birinin ya da bir firmanın kartviziti olmaz kanaatimce. daha ince sans-serif tırnaksız şık fontlar var. logonu öle yap. ortala altına sloganını yaz comic sanstanda vazgeç :) Ve bence çift taraflı bir kartvizite sahip olman kalite açısından da iyi olcaktır.Arka tarafada önde kullanacağın fontlarla güzel bi tipografi uygulayarak hizmetlerini sıralayıp iletişim bilgilerini girebilirsin. Emeğine sağlık.Eskisine göre bence daha iyi olmuş iyi çalışmalar.

:alkis: bencede güzel bi öneri olmuş arkadaşım!

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Comic sans konusunda hak veriyorum :) yorumlarınız icin tesekkurler

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zamanla Aşıcaz bunları :) yorum için saol

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
comic sans tan acilen kurtulmanızı tavsiye ediyorum. hatta o fontun aşısı falan olsa da dünyadan kaldırabilsek diye temennilerim de var...

ikincisi için yorum: kesinlikle ilkinden daha iyi. Ama tırnaklı font kullanmayın bence. Daha düz Alternate Gothic gibi, Dax ailesi gibi, Univers veya Arial'in condensed leri gibi belki fontlar daha şık olabilir. kanatimce...

yigitGr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
comic sans tan acilen kurtulmanızı tavsiye ediyorum. hatta o fontun aşısı falan olsa da dünyadan kaldırabilsek diye temennilerim de var...

ikincisi için yorum: kesinlikle ilkinden daha iyi. Ama tırnaklı font kullanmayın bence. Daha düz Alternate Gothic gibi, Dax ailesi gibi, Univers veya Arial'in condensed leri gibi belki fontlar daha şık olabilir. kanatimce...

2.resimde comic sans yok resim çıkmamış bidahakı konuda görebilirsinizz

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvizitte,ne hizmet yaptığın DA yazmaz..