Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

deneme çalışmaları

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
83585601sc5.jpg

dese7.jpg

safpr8.jpg

çalıştığım yerde yarın ve cuma mesaiye kalacağım için stres atma amacıyla yaptığım birkaç deneme.Arkadaşlar sizlere o kadar özeniyorum ki sevdiğiniz işi yapıyorsunuz.Grafikerlik gibi güzel bir sanat ve mesleği icra ediyorsunuz.Kıymetini bilin: (ben bu programları kullanmak için neler yapıyorum bu hafta işten hastayım diye izin alıp illustration çalışcam:)

Son düzenleme:

Benzer konular

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzeller emin ol ama ben en çok üstekini sevdim...:angel:
sonra patronun duymasın:tongueout:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk çalışma iyi... kanatları kaldırırsan daha ferah olacaktır. bir de çizim sanki basık duruyor, biraz boyuna uzatıp kanat yerine etrafına floral desenler ekleyebilirsin.
emeğine sağlık.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel bir çalışma ama sanki kız biraz basık duruyor.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
yorumlar için teşekkürler kızlar dikkate alacağım.Kız basık durabilir biraz fazla oynadım,sonra gözüm alışınca sanırım basıklığı farketmedim:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışma iyi... kanatları kaldırırsan daha ferah olacaktır. bir de çizim sanki basık duruyor, biraz boyuna uzatıp kanat yerine etrafına floral desenler ekleyebilirsin.
emeğine sağlık.

ewt çizimdeki basıklıgı bende farkettim çok belirgin fakat çalışman iyi gözüküyor emeğine sağlık.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
ewt çizimdeki basıklıgı bende farkettim çok belirgin fakat çalışman iyi gözüküyor emeğine sağlık.
teşekkürler bluden buarada basıkta olsa keşke birşeyler yapabilsem illustrationu,bilgisayarımı,adobe u özledim:( İş yoğunluğundan haftada 5-10 dk grafikerler.net e girebiliyorum bazen işimden ayrılıp evde kendimi grafikerler.net e adamak istiyorum:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler bluden buarada basıkta olsa keşke birşeyler yapabilsem illustrationu,bilgisayarımı,adobe u özledim:( İş yoğunluğundan haftada 5-10 dk grafikerler.net e girebiliyorum bazen işimden ayrılıp evde kendimi grafikerler.net e adamak istiyorum:)

İnş. bi gün boş vakit bulursunuzda yeni çalışmalarınızı ve sizide bu sitede onlione görebiliriz:)
Kolay gelsin.