Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneyimsiz web-grafik ci arıyan varmı

suleymanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Diğer iş arayanlara göre biraz sitemkar bir yazım olcak ama artık sıkıldım gerçekten bu durumdan.
17,5 yaşındayım okulum geçen sene bitti yaklaşık 7 aydır boştayım 5 senedir Pc kullanıyorum benim için hobiydi ama artık pc zamanımın çoğunu geçirdiğim bir makina diyim yani bu işi yapmak istiyorum başka bi alternatifim yok he başka işleride yaparım çok salakta biri değilim :) web-grafik üzerine çok yoğunlaşan birisiyim geçen sene bunla ilgili bi kurs bitirdim ama hala boştayız.
Hiçbi deneyimim yok nereye gitsem iş görüşmesine ki 7 aydır yaklaşık 30-40 yere başvuru yatım:D hepsinin aradığı şey deneyim benim deneyimim yok nası olsunki daha 17 yaşınndayım okulum yeni bitmiş her gittiğim yerde deneyim arıyo ben nerde deneyim kazancam.Artık gerçekten sıkıntı veren bi konu oldu benim için sadece bilgilerimi geliştirebilceğim bi yer arıyorum para çok önemli değil profesyonel olmadığım için para önemli dersem yüzsüzlük etmiş olurum sadece işimi yapabilceğim bana azda olsa yardım edicek bi yer arıyorum.Yetiştirilmek üzere ama çokta değil açıkcası bilgim var PS,HTML falan biliyorum zaten çalışmalarımı genelde psde yaparım büyük ihtimal bu yazımı çoğu işverne okumucak sıkıcı gelebilir ama gerçekten artık çalışmak istiyorum bende deneyimli birini aramayan biriyle...

İstanbulda ikamet ediyorum bu arada.

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Deneyimsiz deyince sanki hiç bilgin yokmuş gibi anlaşılıyor.Bende sana denyemsiz demiyorum haddim de deil...
*Ama iş başvurusu yaptığın yere bi cv hazırlayıp gitsen senin için daha iyi olur...Yaptın mı bilmiorum.

suleymanonline

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Deneyimsiz deyince sanki hiç bilgin yokmuş gibi anlaşılıyor.Bende sana denyemsiz demiyorum haddim de deil...
*Ama iş başvurusu yaptığın yere bi cv hazırlayıp gitsen senin için daha iyi olur...Yaptın mı bilmiorum.

Deneyimsizden kastım hiçbi iş tecrübem olmadı bi yerde çalışmadım daha önce ama 3o yaşında olupta deneyimsizim desem anlıcam 17 yaşında deneyimsizim buda normal olsa gerek bu iş için daha yeni mezun oldum gittiğim her iş başvurusuna cv imle gidiyorum zaten.