Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dergi ilanı Hülya Baran Davet Organizasyon

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Henüz taslak aşamasında. Yorumlarınızı bekliyorum.

esradavetilanla6.jpg

Benzer konular

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence güzel gidiyor ama beyaz çok hakim sayfaya dikkat çekmesi zor olabileceğinden, logo renginde kullandığın rengi biraz da zeminde kullanmalısın... Mesala o renkte şal desenleri koyabilirsin çok güzel durur bu ilanda.

Başarılar

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma ilk bakıldıgında çok hoş gözüküyor görsel çok güzel
sanırım organizasyon için hazırlanmış ama gelinik reklamı gibi durmuş buda çok büyük eksiklik bence yapılan suslemeleri görsellerini koysaydın daha uygun olurdu yada bu çalışmanın bir köşesinede onları yerleştirsen:wink:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
evt bencede gayet güzel gidiyo ama o yazı fontunun rengini değiştirmelisin okunmuyo umarım bitmiş halinide görürüz.

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel bir iletişim, şey yani ilan :D, logo rengini değiştirip fıstık yeşili sevdiğim renk olabilir. Ama en büyük değişiklik sayfa kenarındaki çizgileri atmalısın bırak ilan sayfadan çıksın gitsin sınırlama önünü derim ben... nacizane fikrim..

yön reklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence gayet şık ve estetik bir çalışma sdeliği ön plana çıkartmak en önemlisi çok fazla karışıklığa sebep olacak malzemelerden kaçınmanı öneririm kolay gelsin eline sağlık.

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok guzel sade ve şık ama gercekten gelınlık reklamı gıbı gorunuyor .umarım son halınıde goruruz

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler arkadaşlar. Etrafına organizasyonlardan resim koyup koymamak konusunda kararsız kaldım. denedim ama işi bozdu sanki. Kenar çizgilerini atıncada çok boş kaldı. Karar veremedim bir türlü. Bi toparlansın son halinide paylaşırım sizlerle.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
sade güzel bir çalisma olmus, glinlik reklami gibi oldugu konusunda arkadaslara katiliyorum, baktigin anda öyle hissettiriyo insana, bi sekilde organisazyonu ön plana çikarmak lazim, eline saglik, son halini bekliyoruz