Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence güzel gidiyor ama beyaz çok hakim sayfaya dikkat çekmesi zor olabileceğinden, logo renginde kullandığın rengi biraz da zeminde kullanmalısın... Mesala o renkte şal desenleri koyabilirsin çok güzel durur bu ilanda.
çalışma ilk bakıldıgında çok hoş gözüküyor görsel çok güzel sanırım organizasyon için hazırlanmış ama gelinik reklamı gibi durmuş buda çok büyük eksiklik bence yapılan suslemeleri görsellerini koysaydın daha uygun olurdu yada bu çalışmanın bir köşesinede onları yerleştirsen:wink:
çok güzel bir iletişim, şey yani ilan , logo rengini değiştirip fıstık yeşili sevdiğim renk olabilir. Ama en büyük değişiklik sayfa kenarındaki çizgileri atmalısın bırak ilan sayfadan çıksın gitsin sınırlama önünü derim ben... nacizane fikrim..
bence gayet şık ve estetik bir çalışma sdeliği ön plana çıkartmak en önemlisi çok fazla karışıklığa sebep olacak malzemelerden kaçınmanı öneririm kolay gelsin eline sağlık.
Teşekkürler arkadaşlar. Etrafına organizasyonlardan resim koyup koymamak konusunda kararsız kaldım. denedim ama işi bozdu sanki. Kenar çizgilerini atıncada çok boş kaldı. Karar veremedim bir türlü. Bi toparlansın son halinide paylaşırım sizlerle.
sade güzel bir çalisma olmus, glinlik reklami gibi oldugu konusunda arkadaslara katiliyorum, baktigin anda öyle hissettiriyo insana, bi sekilde organisazyonu ön plana çikarmak lazim, eline saglik, son halini bekliyoruz