Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağına Yorumlarınız

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar aşağıda ki dergi kapağına yorumlarınızı bekliyorum. Olmamış dediğiniz yerler için önerilerinizi de belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bc6hf.jpg

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
kırmızı alan çok fazla, çerçeve hiç olmamış, logo çok büyük ve yeri yanlış, biraz daha dergi kapakları inceleyin derim :)

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Logoyu küçült, çerçeveyi at, kırmızı yerine mavi veya yeşil dene.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Bana kalırsa logoyu kırmızı zeminin içine al, Bu Sayede kapaktaki resim daha ön plana çıkar ayrıca fazla geniş olan kırmızı zeminde göze batmasını engellersin, kapak üzerindeki resmede okunaklı renklerle ve fontlarla dergi içindeki konuları serpiştire bilirsin. veyahut kapağın altına küçük kareler halinde bi kaç fotoğraf daha koya bilirsin. Emeğine sağlık kolay gele ;)

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana kalırsa logoyu kırmızı zeminin içine al, Bu Sayede kapaktaki resim daha ön plana çıkar ayrıca fazla geniş olan kırmızı zeminde göze batmasını engellersin, kapak üzerindeki resmede okunaklı renklerle ve fontlarla dergi içindeki konuları serpiştire bilirsin. veyahut kapağın altına küçük kareler halinde bi kaç fotoğraf daha koya bilirsin. Emeğine sağlık kolay gele ;)

Teşekkür ederim. Kapak üzeri resime dergi içeriğinden bir kaç başlık yazacağım. Önerilerin için sağol. Kolay gelsin

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logoyu küçült, çerçeveyi at, kırmızı yerine mavi veya yeşil dene.

Geçen seneki baskıda mavi renk kullanılmış bu sene farklı olsun diye kırmızı denedik. ama önerini dinleyip birde yeşil renk ile deneyelim. Sağolasın.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
resmi logoyu ayrı ayrı yüklerse değişik birşeyler çıkartalım ortaya ne dersin?

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
zxxe nin söylediğini söylemeye çalışıyorum . :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Vayyy bee bu kadar iş güç güç arasında tercümanlık (duygulara) bile yapabiliyorum kendimle gurur duydum :wink::giggle: ...

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende seninle gurur duyuyorum sözlerime tercüman olduğun için :p

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
şimdi güzel kardeşim bu derginin adı kemahlılarsa, neden derneğin logosu ilk göze çarpıyor, bu bir dergi kapağımı yoksa derneğin posteri midir?... yani renklere çizgilere yorum yapana kadar en başta temelden çürük bu tasarım. Şimdi bir işi yapmadan önce o iş hakkında bilgi sahibi olmak gerekir, dergi nasıl birşeydir neye benzer gibi soruları sormadan, allaha emanet başladığınız çok belli. Bu yüzden size söylebileceğim tek şey, bilgisayarı kapatın, gidin bir kitapçıya, ne kadar dergi varsa bakın, evirin çevirin inceleyin. sonra 2 gün dinlenin. ve bigisayarı açın. tekrar deneyin. o zaman daha detaylı eleştirilerde, yapıcı önerilerde bulunabilelim.

GT A

🌱Yeni Üye🌱
Slm kitap kapağı tasarlamam karşılığında 50 tl teklif ettiler sizce uygun mu azmı fazla mı

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
50 lirayı başka ne yaparsan kazanabilirsin, hangisi ile daha hızlı ve sorunsuz kazanırsın? bir de onu düşün? sonra 50 lira ile alabileceğin şeyleri düşün. Eminim ki olur mu olmazmı anlayabilirsin.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
50 tl çok az resmen hakaret etmişler. Emek harcıyacak olan sizsiniz bu para emeğimin karşılığıdır derseniz o sizin bileceğiniz bir iş ...

acemisiyim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logoyu ve zemin resmini ayrı ayrı upload edersen sana adam gibi bir tasarım yapayım diyor du sen anlayana kadar fikrini değiştirmiş de olabilir ...

Önerin ve fikirlerin için çok teşekkür ederim. Farklı bir kapak çalışması yaptım upload edeyim onun üzerinde konuşalım isterseniz.