Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arada şöyle bir sitemde bulunmak istiyorum, dini içerikli konularıma olumlu veya olumsuz pek yorum alamıyorum -bazı istisna konularım dışında-. acaba taassub mu yapılıyor?! sanat hep soyunmak mı dır? ben şöyle sanatçıyım da demiyorum. iyi veya kötü maksat ilgi, forumun müdavimlerine duyurulur...
Bir yere takıldım sadece. Faaliyetlerimiz kısımında olan resimlerin etrafındaki çizgi, resimlerin çokluğu hoşuma gitmedi. Onun dışında gayet güzel bir çalışma. Elinize sağlık.
Profesyonel olan ön yargıları bırakıp işe odaklanmaktır
Sade ve güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.. Yalnız beni rahatsız eden noktayı belirtmeden geçemeyeceğim.. İç sol sayfalarda içerik yazılarını sağda toplamışsın bunun okuyucuyu yoracağı kanaatindeyim.. Genel bakıldığında amaca uygun.. Kolay gelsin..
Bir yere takıldım sadece. Faaliyetlerimiz kısımında olan resimlerin etrafındaki çizgi, resimlerin çokluğu hoşuma gitmedi. Onun dışında gayet güzel bir çalışma. Elinize sağlık.