Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Baskı Firmasına Grafiker - Türkiye Geneli

Slaytmedya

🌱Yeni Üye🌱
Dijital Baskı Firmasına Grafiker

Program/Seviye: Corel, Photoshop

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Dijital baskı ve tabela üretimi yapan firmamıza corel ve photoshop kullanabilen grafiker aranıyor.

E-posta: Slaytmedya@gmail.com

Telefon: 0212 438 62 93

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

mehmet197834

🌱Yeni Üye🌱
Sabıt olarak herhangı bır reklam ajansı yada grafıkerlık meslegını yuruten bır kurumda çalışmadım ismek masa ustu yayıncılık kursundan meslegı oğrendım katalog tasarımı ınsert ve kanvas tablo freelancher olarak calıştım şu anda serbest olarak sadece kanvas parçalı parçasız saatli olmak uzere her olcude yenı tasarımlar yaparal satmaktayım ayrıca gıttıgıdyor da bulunan işe yara şeyler adlı 100 000 tabloluk arşıve sahıp fırmanın katalog ve kanvas tablo tasrımlarını belırlı gunlerde belırlı ucret karşılığı yapmaktayım kanvas tablo alanında falıyet gosteren dıjıtal baskı ajanslarında daımı olarak çalışmak ısterım ornek tablo tasrımlarım lınktedır
05366507230

https://www.facebook.com/pages/Kanvas-TABLO-Sanati/1542060499353162