Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital baskı makinesinde baskı yapabilecek grafiker arıyoruz - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3ereklam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.3ereklam.com.tr
Dijital baskı makinesinde baskı yapabilecek grafiker arıyoruz

Program/Seviye:
corel çok iyi
photo shop çok iyi

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: dijital baskı makinesinde baskı yapabilecek el ilanı kartvizit menü tabela tasarımı yapacak corel photoshop bilen çalışma arkadaşı arıyoruz 1300 tl + yemek+sgk +isg
bu şartları kabul etmeyen egosu tatmin etmek çağrıldığında (benim sabah işim var öğleden sonra geleyimmmi yada gelmeyip ertesigün pardon )diyen arkadaşlar lütfen başvurmasın
cv ve porfolyonuzu mail adresine gönderin telefonla müracaat etmeyin pazarlık yapmayın Teşekkürler.

E-posta:3ereklam@3ereklam.com.tr

Telefon: 0506 529 41 62

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

Berlaquettin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamlar,

Asgari ücret 1300 lira oluyor farkinda misiniz? Turkiye'de ise alim seviyesinde maas durumu buna tekabul ediyor dogrudur ama ilaninizda yazan aranan ozelliklerdeki "Cok iyi' kelimesi baslangic seviyesinden cok uzmanlasmis statusunde birini aradiginizi gosteriyor. Sanirim ilana yanlis yazdiniz grafiker aramamaniz lazim, bu sartlarda az cok program bilgisi olan isinizi yurutebilecek seviyede tasarlama yetenegi olan bir arkadas ariyor olmaniz lazim. Zaten yazim dilinizden de az cok belli oluyor (Bkz. mail adresine gonderin, pazarlik yapmayin, vs vs vs). Ilaniniza basvuranlarin ego tatmininden cok sizin isveren olarak bir ego tatmini yasiyor olmaniz cok daha muhtemel.

Ilan veriyorsaniz biraz ilani okuyupta basvurmaya hazirlanan insanlara sayginiz olsun lutfen. Belli ki daha onceki basvurular ile ilgili sorun yasamassiniz ama bu sizi baglar burda ilaninizi okuyanlari degil.

Saygilarimla...

grkndry

🌱Yeni Üye🌱
Suriyeye köle pazarına bakabilirsiniz. Çok ucuza köleler var. İstediğiniz gibide egonuzu tatmin edebilirsiniz, saygılarımla...

mcbilal83

🌱Yeni Üye🌱
Bu ilan derhal kaldırılmalı. yapılacak olan işin kapasitesinden anlamadığı belli olduğu gibi. yapılacak işe de kıymet vermeyecek zihniyette olduğunu düşünüyorum.

oguzhanyil

🌱Yeni Üye🌱
yemin ederim yazık sizlere. bu ilan derhal kaldırılmalı. inşallah birilerini bulamazsınız. bukadarda bu meslek yerin dibine sokulmaz. gidin suriyeli vatandaş bulup öğretin eğitin kölelik yapsın size. azıcık mesleğe saygı değer verin yazıklar olsun. asgari ücret 1300 tl olcak zaten bunu düşünmeden bu ilan nasıl verilebilirki? yapılan işe SAYGISIZLIK

zanaat

🌱Yeni Üye🌱
Dijital baskı makinesinde baskı yapabilecek grafiker arıyoruz

Program/Seviye:
corel çok iyi
photo shop çok iyi

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: dijital baskı makinesinde baskı yapabilecek el ilanı kartvizit menü tabela tasarımı yapacak corel photoshop bilen çalışma arkadaşı arıyoruz 1300 tl + yemek+sgk +isg
bu şartları kabul etmeyen egosu tatmin etmek çağrıldığında (benim sabah işim var öğleden sonra geleyimmmi yada gelmeyip ertesigün pardon )diyen arkadaşlar lütfen başvurmasın
cv ve porfolyonuzu mail adresine gönderin telefonla müracaat etmeyin pazarlık yapmayın Teşekkürler.

E-posta:3ereklam@3ereklam.com.tr

Telefon: 0506 529 41 62

hocam kabul ederdim de benim çok ''benim sabah işim var öğleden sonra geleyimmmi'' dediğim oluyor yoksa 700 liraya bile çalışırdım yani

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
terbiyesizlikten başka bişey değil bu ilan yazıklar olsun ki yönetime böyle bi ilanı koymuş buraya

levolemanyak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
temizlik ve çay işine de bakılmasını ister misiniz?hayır bu kadar para veriyorsunuz yazık yani boş mu dursun "eleman" ? size parayı o dandik makineleriniz değil sizinle çalışan insanlar kazandırıyor. Biraz utanıp sıkılsanız bu ilanı yayınlayacak edepsizliği yapmazsınız. Önce insani değerlerinizi yargılayın sonra ilan bırakın AYIP!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...