Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital baskı yapabilen printer

silocu

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Çalıştığım ajansda bazı tasarımlarımızı matbaadan önce dijital baskıya gönderiyoruz. Matbaa da basılmadan önce fikir sahibi olmamız veya diğer rötujları gerçekleştirebilmemiz için yaptığımız bir uygulamadır. Ajans sahibimiz tasarımların ozalite veya dijital baskıya gönderilmesi yerine şirkette bu aleti edinmek istedi. Tabii ki profesyonel anlam dışında pratik printer türevi tasarımın baskıya gitmeden önceki halini matbaadan önce 1'e 1 baskıda görmemizi sağlayacak bir alet istiyoruz. Bana bildiğiniz marka veya modeller , fiyatları hakkında bilgi alabileceğim bir yer varsa yazabilirseniz sevinirim. Saygılar...

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
söylediğinizden çıkardığım sonuç, tasarımını yaptığınız işin basılmış halini bir kez çıplak gözle görüp hata veya eksiklerini daha sağlıklı bir şekilde tespit etmek istiyorsunuz. Yani alacağınız makineyi üretim amaçlı kullanmayacaksınız. Makine ciddi bir sermaye, yatırım gerektirmemeli. Renkler birerbir tutmaz ama bence iyibir masaüstü yazıcı işinizi görecektir. Bunun dışındaki alternatifleriniz Canon, Xerox veya Kodak gibi içmekan aletler olabilir ama makine üretim için kullanılmayacaksa verilecek para fuzuli olacaktır.

silocu

🌱Yeni Üye🌱
Benim istediğim matbaa da basılacak tasarımı dijital de hataları var mı yok mu diye kontrol ediyoruz. İste matbaa da basılacak tasarımı bana olabilecek baskı hatalarını gösterebilecek bir printer türevi alet var mıdır? Bu tür bir alet istiyorum. Tabi ki üretim için kullanmayacağım.

silocu

🌱Yeni Üye🌱
Normal renkli printer zaten var ama bu matbaa hatalarını gosteren makina farklıdır diye düşünüyorum. Acaba yanılıyor muyum ??

graphesra

🌱Yeni Üye🌱
epson 4880-7880-9880

Merhaba
Epsonun Stylus Pro 4880-7880-9880 modelleri işinizi görecektir. 4880 43 cm genişliğinde baskı alıyor ve yeterli. Biz matbaayız ve kulanıyoruz çok olumlu oluyor. Müşterilere baskıdan önce numune olarak bunu sunuyoruz. Sizde Epson alın bence. Bir de rip programı oluyo maliyeti fazla tutan bu program ama renkleri bununla yakalıyorsunuz. YOksa bu da normal bir printer.