Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dizayn Mağaza ve Market Ekipmanları

emreyasar

🌱Yeni Üye🌱
slayt1fe6.jpg

İlk Web calısmam

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Vermeye çalıştığınız menü görünümü tamamen değiştirmelisiniz.Sayfanın geri kalanıyla uyumsuz duruyor."Ana Menü" yerine "Anasayfa" yazmanızda fayda var.Firmanın ne iş yaptığı mesajını daha belirgin bir şekilde vermelisiniz.Kullandığınız görselleri sayfada biraz daha artırmalısınız.Bu haliyle yeterli durmuyor.Kolay gelsin.

Son düzenleme:

emreyasar

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız

yorumlarınızı dıkkate alıyorum tesekkurler

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
ben bastan baslamanı tavsiye ederim..ust menuler güzel bence..telafon cok büyük olmuiş yeşil mavi sey sanırm logonuz onu degiştirmenizi tavsiye ederin ama karar sizin iyi calışmalar

myekran

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myekran.net
Sanki sitenin sağ yan tarafı biraz boş kalmış gibi ordan birşey mi geçiyor :) kırmızı ve siyah tonunu daha hoş kullanabilirsin biraz fazla parlıyor, kırmızı dikkat çeksin diye kullanılır da bu kadarı fazla gibi :) tabi bu benim fikrim...

Erayy001

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Menülerin Başındaki Siyah Kareler Bence Olmamış Zaten Yeterince Siyah Var sitede Oda beyaz Bi feather'Lı Beyaz Bi Daire Olabilirdi..Yukarıda arkadaşımızın dediği Gibi Ana Menü Yerine Ana Sayfa..

Sanırım Giyim Sitesi Gibi Bişey Düşündn Fakat Yazı Tipi çok Kötü Olmuşş.. Hafif El Yazısı ama okunabilir binlerce Font Var internette.. Yazı Tiplerine Önem VermeLisin..

Bide Smetrik Hatalar var.. Mesela Sağ taraftaki Boşluk SoLdakinden Daha Geniş..

cansen79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.avsa.in
web sitesinin yapıldığı yer ticaretle uğraşan bi firma belliki

en önemli nokta : kırmızı ve siyah çok göz alıyyo daha pastel renkler ii gider ürünü ön plana çıkarman gerekir derim.. logo ve yazı bunların zayıflığı war bu dediklerimde tuz biber oluşturuyo tabi

tasarımdaki yuwarlak hatlar we keskin dönüşler uyumsuz

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sevgili arkadaşım öncelikle web tasarımına hoş geldin :) kurumsal siteler hazırlayacaksan işe başlamadan önce renklerin insan üzerine etkisini. sunumlarda kullanılan yazı stillerini ve müşteri psikolojisini okumanı öneririm. Sana fayda sağlayacağına eminim... 8 yıllık web tasarımcının tavsiyesi :)

cansen79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.avsa.in
bence yeniysen derimki bırak müşteri seni yönlendirsin bazı konularda bu sana fikir ve zaman kazandırır alternatifi bol tut kararsız görün o seçimini yapsın topu at ona derim

haa bunu sürekli yap demiyorumda bu işte pişene kadar:)

androit arkadaşın dediklerinede %100 katılıyorum