Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Döşemeci broşür kapağı

doctorwho

🌱Yeni Üye🌱
İşte bir döşemeci için yaptığım broşür

Ve evet overlay manyağıyım :rofl:

dosemeci_brosur_by_coren26.jpg

Logo da benim yaptığım bir hede

Tavsiyeler olursa güzel olur

Son düzenleme:

hilal tanık

🌱Yeni Üye🌱
ilk gözüme çarpan "ihtina" yazısı oldu "itina" olması gerekmiyormu?
sonrasında logo çok arka planda kalmış hani resmen boğulmuş kendini gösteremiyo...
ortadaki koltuk ise tek başına yetersiz kalmış bence hani döşemeci diyosunuz sonuçta ben baktğmda farklı dekorlar olcağnı düşündüm ama sade bir koltuk gördüm birde alttaki yazıda sanki eksiklik var gibi "itina ile yüzey değiştirilir boyası tamiratı yapılır" sanki ve eklenmesi lazım:S "itina ile yüzey değiştirilir boyası ve tamiratı yapılır"gibi...
aklıma gelenleri yazdım genelde olumsuz yazıldığında sinir oluyoruz ama gerçekten tavsiyeler işe yarıyor göremediğimz eksiklikleri düzeltmemizi sağlıyor umarım yorumumla fayda sağlayabilirim:)
ii çalışmalar dilerim...

doctorwho

🌱Yeni Üye🌱
ilk gözüme çarpan "ihtina" yazısı oldu "itina" olması gerekmiyormu?
sonrasında logo çok arka planda kalmış hani resmen boğulmuş kendini gösteremiyo...
ortadaki koltuk ise tek başına yetersiz kalmış bence hani döşemeci diyosunuz sonuçta ben baktğmda farklı dekorlar olcağnı düşündüm ama sade bir koltuk gördüm birde alttaki yazıda sanki eksiklik var gibi "itina ile yüzey değiştirilir boyası tamiratı yapılır" sanki ve eklenmesi lazım:S "itina ile yüzey değiştirilir boyası ve tamiratı yapılır"gibi...
aklıma gelenleri yazdım genelde olumsuz yazıldığında sinir oluyoruz ama gerçekten tavsiyeler işe yarıyor göremediğimz eksiklikleri düzeltmemizi sağlıyor umarım yorumumla fayda sağlayabilirim:)
ii çalışmalar dilerim...

Evet dediğiniz noktaların çoğunda haklısınız. Ama bu ticari versiyonundan çok benim kendim için yaptığım versiyonu, müşteri için olan versiyonunda tavsiye ettiğiniz gibi daha çok ürün var. Yani etraftaki yazılar bir nevi lorem ipsum :D :p

Logonun geri planda kaldığı gözümden kaçmış. Teşekkürler.

İhtina kelimesine gelince, eee müşteri öyle istedi bede düzeltmeyi unutmuşum. :D

Tavsiyeleriniz için teşekkürler :D