Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dosya Çalışması

Benzer konular

yaseminyesirgil

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş eline sağlık ama zemine degrade verbilirsin belki..

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
böyle bi kurum için biraz fazla renkli ve harektli olduğunu düşünüyorum

losttiger

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.konyawebsitesi.com
grafikerkartal'a katılıyorum.

Böyle resmi ve ağır kimliğe sahip bir kurum için kapak fazla renkli olmuş, logoları çok büyük kullanmışsın, arkadaki karmaşık deseni kaldırıp logoları küçültüp biraz daha ağır bir kimlik kazandırırsan oturaklı bir çalışma olur. İlla çizgisel bişeyler kullanacam dersen çok sade bir iki yatay veya dikey çizgi ile işi süsleyebilirsin.

Renk zorunluluğun varmı bilmiyorum nasıl bir bilgi verildi ama 100 cyan yerine biraz daha koyu kullanırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kapağın her karesini kullanacaksın diye bir zorunluluk içerisinde değilsin. Bu cümle arka taraf içinde geçerli, resimleri biraz daha küçült...

Naçizane fikirlerim bunlardır...

Başarılar...

eylo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında sağ kısım fena değil ama bende diğer arkadslara katılıyorum.Biraz daha ciddi olabilirdi.Hele arka kapaktaki çiçekli resimm çok komik yani tasarımsal açıdan değilde kurgusal açıdan yaklaştığımda bütünlük göremiyorum.Orası yetimhane yada ne bileyim daha duygusal bi mekan olsa belki romantik bir yaklaşımı kaldırabilirdi.Çalışma stilin sade olduğu için daha iyi şeyler çıkabilir mesajı verdi bana.Kolay gelsin arkadasım!

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
daha iyi bir calisma olabilirdi. yaptım oldu gibi birsey olmus... emeğine sağlık...

Designx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkürler