Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Düğün davetiyesi tasarımı - Türkiye Geneli

HausTex

🌱Yeni Üye🌱
Düğün davetiyesi tasarımı

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar ;

Düğün davetiyemin tasarımını yapacak grafiker arkadaş arıyorum. Yaptırmak istediğim davetiye tasarımı sonderece sade ve basit olacak.

Göndereceğim fotoğraftan aşağıdaki linktekine benzeyen bir uygulama geliştirilmesini istiyorum. Çok zaman alacak bir çalışma olacağını düşünüyorum. Düğün öncesi maddi durumlar nedeni ile fiyat konusunda insaflı davranabilecek arkadaşlar aşağıdaki mail adresimden bana ulaşabilirlerse sevinirim.

normal_Give_Pop_Art_Cards_031_B_W_Organza_Wedding_Invite.jpg

İlgilinz için şimdiden teşekkürler.

E-posta: sadecetekstil@gmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

HausTex

🌱Yeni Üye🌱
mail ile dönen bir arkadaşımız ile anlaşmış bulunmaktayım.

mail ve mesaj gönderen tüm arkadaşlarımın ilgisine teşekkür ederim.

HausTex

🌱Yeni Üye🌱
İlüstrasyon çalışması - Türkiye Geneli

İlüstrasyon çalışması

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Küçük-orta ölçekli bir işletmede çalışanları bazı konularda bilgilendirmek amacı ile 5 adet farklı afiş hazırlamak istiyorum.

Karikatür yada eğlenceli ilüstrasyonlar kullanmak istiyorum. Afişlerin kurgusunu taslak olarak ben hazırlayacağım.

Bir grafikerin ise bu taslağı 2D yada 3D olarak eğlenceli ve dikkat çekici bir ilüstrasyona çevirmesini isteyeceğim.

Makul bir ücret karşılığında böyle bir çalışma yapmak isteyecek grafiker bir arkadaş arayışım var.

İlgilenirseniz lütfen örnek ilüstrasyon çalışmalarınız ve tahmini fiyat aralığı bilgisi ile beraber bana mail adresinden ulaşınız.

Teşekkürler ; iyi çalışmalar.

E-posta: sadecetekstil@gmail.com

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️
Konu tarihinin geçmiş olması

Paylaşmış olduğunuz içeriğin tarih itibari ile çalışmaya müsait olmaması ve geriye dönüş yapılmadığından insiyatif olarak konu fazlalıklarını silmek sebebiyle konunuz tarafımdan kapatılmıştır.