Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Düğün davetiyesi tasarımı

yusfull

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ilk defa düğün davetiyesi tasarlıyorum arkadaşım için. arkadaşım fotoğrafçı olduğu için filmli bişey istedi ama. film kutusu karede çok sırıttı tavsiyelerinizi bekliyorum.
grafikerler.jpg

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
daha da şekillenebilrdi ama güzel görünüyor özellikle de gelin ve damat çizimine bayıldım..

özel mesaj gönderemediğimden burdan yazmak zorunda kaldım ama (mümkünatı varsa tabi) damat ve gelin çizimini kendi davetiyemde kullanmama izin var mı ?

Son düzenleme:

yusfull

🌱Yeni Üye🌱
Valla bende onu buldum eps olarak :d istersen yollayım. Biraz değişiklik yaptınm olanda sadece

Bora ELMAS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşının fikri ile senin gücünün birleşimi, çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmış.
Tasarım gücünüzü ve bunu çalışmaya döküşünüzü kutlarım.

Yanlız bu tarz bir davetiyenin iyi bir mücellit ekibinin elinden geçmesi gerekir.
Tipo kesimler, sıvamalar, ara boşluklar, film şeridinin iyi bir düzenek ile oturtulması gibi.

Tek kelime ile mükemmel...

sbaran

🌱Yeni Üye🌱
Tarih yer ve anne baba isimlerinin karakterleri daha estetik güzel olabilirdi.

acemiprof

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cddavetiye.com
gelin damat vektörünü bana gönderebilirmisin kardeşim ? ben de sana yardımcı olurum ilerleyen süreçte elimden geldiğince...

JHN16

🌱Yeni Üye🌱
T-shirt tasarimlari yapabilecek,Bursa da ikamet eden firmaya bagli olmayan grafiker ariyoruz.Ozel mesaj gonderemedigimden...burdan yaziyorum..Bu arada davetiye tasariminiza bayyildiiimm,cok guzel. Yardimlarinizi bekliyorum