Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ege Bal... Reklamın iyisi kötüsü olur mu?

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
iğrenç ötesi bir reklam yaw tamam insanlardan harikalar beklememek gerek ama 1990 yılında bile bu tür reklamlar yoktu yaw daha modern bişi yapmalılıar bence hakkını vermeleriler yaptıkları işin

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında bu tür bir organizasyon düzenlesek mi?

En kötü reklam filmi/yayını hazırlayan kişi ya da ajanslara takdim ederiz? :)

Ve ödül olarak da:

010203040506070809.png

Daha önceden düşündüğüm bir projedir. Fakat uygulamaya bir türlü geçmek için fırsat bulamadım. Sitemizde böyle bir bölüm açsak ve aday olan çalışmaları üyelerimiz belirledikten sonra bizlere sunsa ve oylama ile "en kötü" seçsek?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Herşeyin iyisi ve kötüsü olduğu gibi reklamında iyisi ve kötüsü vardır tabiki.
İyiyi seçip taktir etmek ne kadar normal ise, kötüyü yerip eleştirmekte bir okadar normaldir.
Yerinde bir fikir sayın Volkan bey destekliyorum :) Yürüyün

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
neden kötü ki anlamadım? Şu anda konuştuğunuza göre bu reklam iyi olmuş demektir.

Satan Reklam Yaratmak diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim. O kitapta Amerika yapılan bir Tuvalet kağıdı reklamını örnek veriyor. Amerikanın %70nın uyuz oldugu bır adamın "ÇART" dıye cıkıp Tuvalet kağıdın ısmını soylemesı ınsanlarda antıpatı yaratmıs. Ama ürün satışları hızla yükselmeye başlamış..

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence güzel fikir. Varım diyoooor! :)
Ayrıca ödüle bayıldım, güzel fikir. Yalnız isim lazım ona ".......... ödülleri" ?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
neden kötü ki anlamadım? Şu anda konuştuğunuza göre bu reklam iyi olmuş demektir.

Satan Reklam Yaratmak diye bir kitap var okumanızı tavsiye ederim. O kitapta Amerika yapılan bir Tuvalet kağıdı reklamını örnek veriyor. Amerikanın %70nın uyuz oldugu bır adamın "ÇART" dıye cıkıp Tuvalet kağıdın ısmını soylemesı ınsanlarda antıpatı yaratmıs. Ama ürün satışları hızla yükselmeye başlamış..

En kötü tasarlanmış reklam... En kötü reklam değil elbette... :)

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
plaket çok şık :D

Volkan o zaman konunun başlığını değiştirelim :p