Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ekran Görüntüsü Kaydetmek İçin Süper Bir Altarnative:Gadwin PrintScreen

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
adszvk3.jpg

Ben ekran görüntülerini kaydetmede Gadwin PrintScreen isimli programı kullanıyorum. Çok kullanışlı bir program ve ciddi olarak tavsiye ederim. Programın paralı sürümü olmasına karşılık sitesinde yer alan ücretsiz versiyonu bütün işlerinizi rahatlıkla görüyor.

Gadwin PrintScreen ile Neler Yapabiliyorsunuz?

- Bütün ayarlamaları önceden yaparak, PrintScn tuşuna (veya atadığınız başka bir tuşa) her bastığınızda görüntüleri seri halinde belirlediğiniz klasöre kaydedebiliyor. Dosya isimlerini de siz belirleyebiliyorsunuz. ders1, ders2, ders3 gibi seri halinde kaydedebiliyor.

- Tuşa bastığınızda önceden belirlemenize göre, ister ekranın tamamı, ister aktif pencereyi, ister seçimi belirlediğiniz kısmı ayarlayıp Enter'a basıyorsunuz ve görüntü daha önceden belirlediğiniz klasöre kaydediliyor.

-Ders hazırlayanlara büyük bir kolaylık sağlıyor.

-Programın ayar pencerisini açın "İmage" sekmesindeki "Stamp" kutucuğuna onay işareti koyun."Stamp Format" a istediğiniz yazıyı yazın.Artık çektiğiniz fotoğrafların sağ alt köşesine bu yazı yerlerştirilir.Ben "Stamp Format" a "Grafikerler.Net" yazdım.Aşağıdaki gibi oldu.

Bunlar sadece bazı özellikleri. Programı incelediğinizde bir tasarımcının her zaman ilk kuracakları arasında yer alan bir program olduğunu söyleyebilirim.

Programı buraya tıklayarak direkt bir şekilde ücretsiz sürümünü indirebilirsiniz.

Son düzenleme: