Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eksa Dizayn Logo Çalışması

mj*ufuk*

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar kendime logo yaptım hangisini seçeceğime karar veremedim.bana yardımcı olurmusunuz...bu logo benim ikinci çalışmamdır.yani ömrmde yaptığım ikici logom diebilirim....:D iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum... sizin fikirleriniz benim için önemli...yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....

Arkadaşlar kararsız kaldığım logolar bunlar... çok güsel olmadı ama yinede koymak istedim....Logo kendime ait..web tasarım işi yapıorum...:rofl:

eksapb8.jpg

buda ilk yaptığım logo ve kartvizit...:smile:

kartvstkevorkcopyyd8.jpg

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo güzel....Beğendim, ancak;

Web tasarımında kullandığınız efektleri asla logolarda kullanmayı denemeyin, iyi sonuçlar vermez. Logonuzdaki bütün gölge ve glow efektlerini kaldırın bence, ozaman çok daha güzel olacaktır.Renklere karışmayın ama, onlar güzel...

Logolar arasında pekte fark yok, sadece dizay'ın yeri ve rengi değişiyor, o yüzden şu yada bu demiyorum.

Gelelim kartvizite;

Aynı efekt sorunları ordada var...Glow efekti basımda sorun çıkartabilir.Kartvizitteki logo için pek bişey diyemiyecem çünkü 2 tane K harfi sırt sırta...Pekte cezbetmiyor.Madem bu işe yeni başladınız , ozaman efektlerin cazibesine kapılmayın derin :)

İyi çalışmalar diliyorum.

mj*ufuk*

🌱Yeni Üye🌱
Logo güzel....Beğendim, ancak;

Web tasarımında kullandığınız efektleri asla logolarda kullanmayı denemeyin, iyi sonuçlar vermez. Logonuzdaki bütün gölge ve glow efektlerini kaldırın bence, ozaman çok daha güzel olacaktır.Renklere karışmayın ama, onlar güzel...

Logolar arasında pekte fark yok, sadece dizay'ın yeri ve rengi değişiyor, o yüzden şu yada bu demiyorum.

Gelelim kartvizite;

Aynı efekt sorunları ordada var...Glow efekti basımda sorun çıkartabilir.Kartvizitteki logo için pek bişey diyemiyecem çünkü 2 tane K harfi sırt sırta...Pekte cezbetmiyor.Madem bu işe yeni başladınız , ozaman efektlerin cazibesine kapılmayın derin :)

İyi çalışmalar diliyorum.

yorum için teşekkürler arkadaşım...önerilerini dikkate aıcam...:wink:

coni

🌱Yeni Üye🌱
firma isminin başına koymuş olduğun şekil ;balığı anımsatıyor bence biraz daha çalış.Başarılar...

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
yoSa dediğini katılıyorum eline sağlık