Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

el ilanı çalışmam

xxarslxx

🌱Yeni Üye🌱
graphicernettf4.jpg

Sitede ilk kez yaptığım bir çalışmayı yayımlıyorum

Tamamı Photoshop Kullanılarak Yapılmıştır.
Yorum ve Eleştirilerinizi bekliyorum saygılar

Benzer konular

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok karışık gözüküyo. iki tane logo gereksiz. logonun alta olması daha iyi olabilirdi. slogan "huzurlu bir ortam için" çok küçük kalmış farkedilmiyo ve son olarakda alt taraf ile üst tarfın çalışması birbirinden bağımsız gözüküyor

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
alt taraftaki uc tane kusak var onlarin rengini daqha soft yaparsan cok hos olur kanimca genel anlamda hos gorunuyor

xxarslxx

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız içn teşekkürler eleştiri ve tavsiyelerinizi dikkate allıcam tekrar teşekkür ederim

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ismi gibi canlı ve gösterişli olmuş özellikle kuşağın üstündekiler çok güsel kolay gelsin.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
camlı köşk logosu çok yerde ve farklı farklı kullanılmış müsterinin istegi olup olmadigi tartisilir. Bana kalsa sol beyaz alandaki logosu çok güzel onun üzerinden giderek resimlerdeki yerleşimi de buna göre uyarlardım örneğin iki tane gündüz görüntüsüne gerek yok hele orta kısımda büyütülmüş hali varken değilmi... düsündüklerimi paylasmak istedim calisma hakkinda eline saglik xxarslxx güzel calismalarinin devamini görmek isteriz

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
kuşağın altındaki resimlere feather verirsen daha hoş görünür. logodaki camlıköşk yazısı daha güzel öbür camlı köşk cafeyide öle yazarsan daha güzel olur. ellerine sağlık

serveribrahim99

🏅Acemi Tasarımcı🏅
camli kos & cafe fontunun altindaki (background) renk neden siyah... ozel bir nedeni var ise birsey diyemicem ama siyah renk yiyecek iceren yani restorant, market gibi konu calismalarinda kullanilmaz.... kirmizi renk istah acan renkler icerisindedir... koyu kirmizi cok daha hoc gosterebilirdi calismani... benim gorusumdur....i calismalar...

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk bakista alttaki kusaklar gözü çok tirmaliyo o renkleri daha soft yaparsan isin tamaninin görüntüsünü etkileyecektir. (daha hos olacaktir) ise o kusaklardan basla bence