Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık güzel olmuş fakat üst kısımdaki açıldık kelimesinin yeri yanlış ve büyük harfle yazılması gerek diye düşünüyorum bide model isimlerindeki turuncu reklerin kenarındaki beyazların olması sanki işi bozmuş gibi dediğim gibi yine güzel olmuş ben yorumu yaptım
güzel calısma. sade amaca uygun. turuncu rengi biraz daha kullanarak biraz daha albeni katılabilir. ama önemli olan brosürün amaca ulasması yeterli de denebilir. eline sağlık
calısman gayet hoş butunluk ve tipografi bılgısı genelde dogru kullanılmıs kapak etkıleyıcı. yanlız ıc sayfada bıraz monotonluk varmıs gıbı sankı bıraz hareket katsan daha ıyı olacak gıbı bunu metin ile veya daha farklı bır renk obje veya resım kullanarak elde edebılırsın. Bırde bence açıldık yazısının araları cok acılmıs ayrıca daha ufak yazıp bold yaparsan goze daha hoş gelecektır dıye dusunuyorum.
calısman gayet hoş butunluk ve tipografi bılgısı genelde dogru kullanılmıs kapak etkıleyıcı. yanlız ıc sayfada bıraz monotonluk varmıs gıbı sankı bıraz hareket katsan daha ıyı olacak gıbı bunu metin ile veya daha farklı bır renk obje veya resım kullanarak elde edebılırsın. Bırde bence açıldık yazısının araları cok acılmıs ayrıca daha ufak yazıp bold yaparsan goze daha hoş gelecektır dıye dusunuyorum.
tam ortasından kırılıyor. ic sayfadaki monotonluk urunleri on plana cikarabilmek icindi. acildik yazisi icin ise soylediklerin dogru. yorumun icin tesekkur ederim
bence çok sade ilk bakışta iki renk bi iş gibi görünüyo daha iyi olabilirdi açıldık yazısı çok sade oraya hareket katabilirdin genel olarak font tercihin iyi daha iyisini yapabilirsin.