Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

electroserv logo ve kartvizit

Bayram Güneş

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bayramgunes.com.tr
electroserv.jpg

Benzer konular

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok hoş olmuş. Kartvizit üzerinde uygulamalı olunca daha hoş duruyo.
Emeğine sağlık.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Renksiz çalışmanızın özel bir nedeni var mı?
ES altındaki şekiller renkli olsaydı, ilgi uyandırması açısından faydalı olurdu..
Elinize sağlık..

Bayram Güneş

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bayramgunes.com.tr
Çok hoş olmuş. Kartvizit üzerinde uygulamalı olunca daha hoş duruyo.
Emeğine sağlık.
Teşekürler...

Renksiz çalışmanızın özel bir nedeni var mı?
ES altındaki şekiller renkli olsaydı, ilgi uyandırması açısından faydalı olurdu..
Elinize sağlık..
Renksiz olması, daha ciddi görüneceğini ve teknolojiye daha uygun olacağını düşündüğümden, özel bir nedeni yok.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekürler...

Renksiz olması, daha ciddi görüneceğini ve teknolojiye daha uygun olacağını düşündüğümden, özel bir nedeni yok.

Bana kalırsa ciddi izlenimi veren soğuk renkler mevcut. Mavi yeşil hatta kırmızı bile kullanabilirdiniz, nacizane...

Kolay gelsin..

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışma güzel fakat bende renksiz olmasına takıldım, renkli olsa daha güzel olur bence ;)

Dragon LEE

🌱Yeni Üye🌱
renkler ve zevkler tartışılmaz :) saygıdeğer arkadaşım, aldın mı emeğinin karşılığını?.. ALLAh bereket versin, hayırlı işler!..

byalfonzo

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim çok güzel bir çalışma emeğine sağlık bu konuda daha iyisini yapabilen varsa buyursun yapsın....

Bayram Güneş

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bayramgunes.com.tr
kardeşim çok güzel bir çalışma emeğine sağlık bu konuda daha iyisini yapabilen varsa buyursun yapsın....

Çalışmamı beğendiğiniz için teşekkürler öncelikle ama üyelik tarihinizden yeni olduğunuzu düşünerek ve bu büyük forumda zaman geçridikçe göreceksinizki yanından bile geçemeceğim ustalar var, daha iyisini yapabilecek çok kişi var. yorumunuz çok çok abartılı olmuş bence :smile:

grkncevik

🌱Yeni Üye🌱
Bayram üstad bana da bi logo çalışması yapabılırmısın acaba... çok acıl lazım veya beni yönlendirebilecek bi abimiz varsa çok iyi olur.. firma adı '' ÇEVİKLER İNŞAAT '' inşaat yap sat ve müteahhitlik üstüne.. yardımcı olursan çok sevınırım..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bayram üstad bana da bi logo çalışması yapabılırmısın acaba... çok acıl lazım veya beni yönlendirebilecek bi abimiz varsa çok iyi olur.. firma adı '' ÇEVİKLER İNŞAAT '' inşaat yap sat ve müteahhitlik üstüne.. yardımcı olursan çok sevınırım..

İsteğinizi İş Veren İlanları bölümünde konu açarak belirtmelisiniz.