Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Emlak ve Gayrimenkul logo

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
MErhaba arkadaşlar Bir müşterimin talebi doğrultusunda hazırladım. Aslında örnek çoktu fakat, bunu sunmayı düşünüyorum. Emlak yazısının üzerindeki evi simgeleyen bölümü kullanmak istemiyordum fakat dönüp dolaşıp buna düştük. Değerli ve yapıcı yorumlarınızı bekliyorum.

avcuemlaklogo.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence güzel olmuş, hoş olmuş. Kullandığınız font hoş duruyor, gayet güzel. Renkler de bence çok güzel olmuş, uyumlu ve modern. Logoda gölge olmaz! Kontür ise çalışmayı kalabalıklaştırır. Emeğinize sağlık. Tebrik ederim.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sade ve güzel bir çalışma olmuş, çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sade ve hoş, olması gerektiği gibi; emeğinize sağlık... =)

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok sade ve şık bir logo olmuş ama turuncusunu biraz daha koyulaştırırsan firma ismi daha ön plana çıkacaktır diye düşünüyorum ellerine sağlık

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Klasik,sade ama her zaman güzel duracak birçalışma olmuş.

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cidden görntü olarak yeterli ve iyi duruyor . Ama her zmanki sorun sıradan , size binlerce bunun yan versiyonunu bulabilriim. Fontu farklıdır ama çatı fikri artık pizzacıların logosunda bile var, müşteriniz memnun olabilir ama tasarımsal olarak malesef yerinde sayan bir logo . Başarılar dilerim

nob

🏆Pro Tasarımcı🏆
göze hoş geliyor.emeğine sağlık

vonwien

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.saymedya.com
Cidden görntü olarak yeterli ve iyi duruyor . Ama her zmanki sorun sıradan , size binlerce bunun yan versiyonunu bulabilriim. Fontu farklıdır ama çatı fikri artık pizzacıların logosunda bile var, müşteriniz memnun olabilir ama tasarımsal olarak malesef yerinde sayan bir logo . Başarılar dilerim

Yorumunuz için teşekkürler, benimde belirttiğim gibi çok direndim çatı kullanmayım diye ama zaman sıkıntısı ve malum müşteri lerin çoğunda olduğu gibi dar bir bakış açısı etkenleriyle bu kadarını yapabildik.
Saygılarımla...

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
amaca uygun olmasına uygun ama özgün değil binlerce var böyle ev figürlü emlakçı logosu diğerlerinden nasıl ayırt edecez
yani logoyu başka birine anlatırken "hani şu emlak yazısının üstünde ev şekli olan logo" diyemi anımsıycaz?
ev bina falan kullanmak zorunda değilsin zira AĞAOĞLU inşaatın logounda ne ev var ne bina ama herkes o logoyu diğerlerinden ayırabilir değilmi