Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En karizmatik hocama karizmatik bi kartvizit :)

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Merhabalar, arkadaslar bölüm baskanımız için yaptığım kartvizit, kartvizite kırılmış havası vermeye çalıştım farklı olsn die bide kabartmalı olacagı için. Nasıl olmuş eksik fazla falan filan varmı ? :)

35cys.png

Son düzenleme:

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizitte fotoğraf olmamış bence.

Ve mavi renk o kadar göz yoran bir tonda ki

Emek vermişsiniz ama ben beğenmedim.
Biraz daha çalışın, internetten araştırın iyi örneklerin mevcut olduğu birçok site var.

Mukadderat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizitte fotoğraf olmamış bence.

Ve mavi renk o kadar göz yoran bir tonda ki

Emek vermişsiniz ama ben beğenmedim.
Biraz daha çalışın, internetten araştırın iyi örneklerin mevcut olduğu birçok site var.

(Yüklenemedi diye tekrar basmıştım. Flood olmuş.)

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
O kadarda karizmatik değil herhalde hocan :). Bence O Hoca Daha karizmatik çalışmaları hakediyo nede olsa O OLCAY PALTA

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Çok abartılı olmuş kardeş. Sadeleştir. Zemin renginden vazgeç, beyaz olsun. İletişim kısmındaki o kalın karakterden de vazgeç. İnce zarif bir şey kullan. Üniversitenin logosunu koymayı da unutma.
Bunun bir çıkışını al, renkli olsun, iyice bir incele. Sonra değişiklikleri zaten kendin yaparsın diye düşünüyorum.

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
kartvizitte resime işine pek sıcak bakmıyorum ben, genellleme yapılırsa fena çalışma değil resim haricinde..: başarılar

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
cık cık cık :/

kartvizitte resim 1990 larda kullanılmaya başladı. babam ilk kartvizitinde resim kullanmıştı ve işleri artmıştı :)) şimdi ise facebook twitter vs. sosyal paylaşım siteleri olduğu için kartvizite bile fotoğraf koymak bence mantık işi değil !

gelelim tasarıma .... üniversite demek biraz daha sadelik demektir bence ; arkadaşlarında dediği gibi mavi renk gözü yoruyor beyaz yada krem renklerinin hakim olduğu bir çalışma yapmalısın. Hocan yada öğretmeniniz karizmatik olabilir ama sonucta insanlar ona ulasırken kartvizit üzerinden numaraya bakıcaklar ve şuan sizin yaptığınız kartvizit o karizmayı bitiriyor, ayaklar altına seriyor

tekrar gözden geçirilmesi bence hayırlı olur :D

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Çok abartılı olmuş kardeş. Sadeleştir. Zemin renginden vazgeç, beyaz olsun. İletişim kısmındaki o kalın karakterden de vazgeç. İnce zarif bir şey kullan. Üniversitenin logosunu koymayı da unutma.
Bunun bir çıkışını al, renkli olsun, iyice bir incele. Sonra değişiklikleri zaten kendin yaparsın diye düşünüyorum.

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Hepinize teker teker flood yaparak teşekkür etmek isterim :) Aslında renk Twitter rengi olsun konusma baloncugu profil tarzı falan filan karışık bir düşünceydi sadece. Fotografta twitter profilinde oldugundan benzer olsun dedim. Değğiştireym bunu ben en iyisi :)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık herkes gibi bende aynı fikirdeyim, renk, tasarım olmamışş

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hani karizmatik deyince bir ALBENİsi olması gerekir ama ben bu tasarımda İTBENİ gördüm bi ince kısacası olmamış çok amatör ve anlamsız bi kompozisyon uyarla belki daha iyi tasarım çıkar