Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

epson baskı kafaları hakkında bilgi??

abdullah005

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Katılım
8 Eyl 2008
Mesajlar
137
Tepkime puanı
2
epson baskı fafaları hakkında bilgi verebilir misiniz ??tıkanmalar oluyor mu?
cevaplarsanız sevinirim
 

zlatka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Katılım
9 Eki 2007
Mesajlar
194
Tepkime puanı
1
Web sitesi
www.plotterservis.com
Epson kafalı makine kullanıcaksan kaliteli boya kullan. Bu kafalar xaar kafalar gibi değildir solven basıp açamassın tam tersine bozarsın. Pl. çok düşük olduğu için kullandığın boyaya dikkat etmen gerekir. Kaliteli boya kullanırsan sorun yaşamassın, ben 3 yıldır kafa değiştirmeden kullanıyorum.
 

pegasusnuri

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
24 Haz 2008
Mesajlar
23
Tepkime puanı
2
İçerisinden boya geçiyor.Tabiki tıkanma olur. Bu kafalar solvente dayanıklı olmadığı için söylendiği gibi solvent basıp açamazsın. Kafadaki plastik aksam erir. Roland'larda dökme boya sorunu çözülemedi. O nedenle maliyet yüksek olsa da orjinal boya kullanman gerekir.
 

zlatka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Katılım
9 Eki 2007
Mesajlar
194
Tepkime puanı
1
Web sitesi
www.plotterservis.com
benim makinamda orjinal boya hiç kullanmadım ama 3 yıldır aynı kafalarla gidiyorum. orjinal boya maliyeti çok yüksk.
 

tonerinkprint

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Arkadaşlar baskıkafasında ömür zamandan çok basılan mürekkep miktarıyla ölçülür. Örneğin HP72 de 1 litre veya 2 sene son kullanma expired garantisi vardır.
1 litreyi geçerseniz bu üzerindeki çipe kaydedilir ve garantiyi gösterir.
Epson dx5 dye mürekkeple 18-20 litre basabiliyor. Kafanın değeri 1500 dolar civarında.
 
Üst