Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Evet Aranıza Hoşgeldim. :)

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selamlar Grafikerler.net Ailesi..

Şunu Belirtmeliyim ki Bir süredir Takipcisiydim Grafikerler.net'in fakat
Grafiker olmaya yeni aday oldum kendi içimde.
Kendi çabalarıyla bir insan Grafiker olunurmu bilmiyorum ama Sanırım Ben olucam.
Ve sanıyorum ki grafikerler'in faydası çok olucak.:wink:

Selamlar ..​

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Selamlar Grafikerler.net Ailesi..

Şunu Belirtmeliyim ki Bir süredir Takipcisiydim Grafikerler.net'in fakat
Grafiker olmaya yeni aday oldum kendi içimde.
Kendi çabalarıyla bir insan Grafiker olunurmu bilmiyorum ama Sanırım Ben olucam.
Ve sanıyorum ki grafikerler'in faydası çok olucak.:wink:

Selamlar ..​

Merhaba Sayın n_TR,

Aramıza hoşgeldiniz. İlk mesajınıza cevap olarak böyle bir cevap vermek istemezdim ancak. Sitemizde mesajlarınızın her harfini bold yazarak mesaj yazmak yasaktır.

İnsanlar kendi çabalarıyla birşeyleri elde ederler. Eminimki sizde hedefinize ulaşacaksınızdır. Meraklı ve araştırmacı bir insan iseniz bazı konuları çabuk öğrenip kavrar ve bunu tasarımlarınıza dökebilirsiniz.

Sitemizin bir amacıda budur zaten : Yeni başlayan kişilere yardımcı olmak.

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Sayın n_TR,

Aramıza hoşgeldiniz. İlk mesajınıza cevap olarak böyle bir cevap vermek istemezdim ancak. Sitemizde mesajlarınızın her harfini bold yazarak mesaj yazmak yasaktır.

İnsanlar kendi çabalarıyla birşeyleri elde ederler. Eminimki sizde hedefinize ulaşacaksınızdır. Meraklı ve araştırmacı bir insan iseniz bazı konuları çabuk öğrenip kavrar ve bunu tasarımlarınıza dökebilirsiniz.

Sitemizin bir amacıda budur zaten : Yeni başlayan kişilere yardımcı olmak.

Teşekkür ederim Uyarınız için.
İyi dilekleriniz için ayrıca Teşekkürler.

Kusura bakmayın Biraz sıkıntılı baslangıç oldu.:sweating:
Faydalı Konularda karşılaşmak dileğiyle. :handshake: :smile:

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba n_TR aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle bu işi yapmayı gerçekten isteyip istemediğinize bakın. Gerçekten bu benim işim ,tamamen benimle bütünleşiyor diyorsanız zaten olay bitmiş oluyor.Kararlı bir şekilde yolunuzda ilerleyip ,sürekli araştırma yapıp bunları uyguladıktan sonra olmayacak birşey yok.Tek başına kendini geliştirip bu işi yapan bir sürü arkadaş var .Neden sizde bunlardan birtanesi olmayasınız ki ? Şimdiden başarılar dilerim...

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba n_TR aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle bu işi yapmayı gerçekten isteyip istemediğinize bakın. Gerçekten bu benim işim ,tamamen benimle bütünleşiyor diyorsanız zaten olay bitmiş oluyor.Kararlı bir şekilde yolunuzda ilerleyip ,sürekli araştırma yapıp bunları uyguladıktan sonra olmayacak birşey yok.Tek başına kendini geliştirip bu işi yapan bir sürü arkadaş var .Neden sizde bunlardan birtanesi olmayasınız ki ? Şimdiden başarılar dilerim...

Tesekkur ederım arkadasım..
Gercekten bu benım arayıp bulamadıgım bı iş..
grafiker arkadaslarım var..
hayatlarına bakıorum da sadece deneyimleri var bende olmayan..
kendı kendılerıne yada egıtımını alarak yaptıkları deneyım.
Benım bunu saglamam gerek mınımum ölçüde.
Mesela bir sorum olucak eger yardımcı olursanız.

Grafıker olmak ıstıyorum,
Bir ajansta yada grafıker olarak bagımsız calısmak ıstıorum.
Bunun ıcın ılla olmazsa olmaz olacaklar nelerdır?
p.s. corel vs'den bahsetmıorum. sana grafıker denılebılmesı ıcın ne olması gerekıo..
dıploma, sertifika vs. ;):worried:??

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Günümüzde o kadar çok varki ben grafikerim diye dolananlar. grafik işini bazı insanlar kaçış noktası olarak görüyorlar çok para var masabaşı yaparız ne var ki diyip aslında insanı çıldırtıcak duruma bile getirebilen çalışma saatleri dengesiz ve yorucu olan bir meslek . eğer sana grafiker denilmesini istiyosan programları bilip kendini geliştiriceksin çünkü bu sektör de rekabet çok hergün yeni bir şey çıkıyor ;)

hedele

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu sektörde evet rekabet var ve birçok grafiker arkadaş var.Ben bu işe iki yıl okuyarak başladım ve okulumu bitirdigimde sadece belli şeyleri öğrendiğimi farkettim sertifikalarımda diplomamda var ama işe başvuru yaptığımda sorulan tek şey ne kadar hakimsin programlara denilmesiydi . Görsel zekam ve hayal gücüm ne kadar geniş onada bakıldı ama anladımki sadece bu bölümü okumak yetmiyor asıl pratiği iş hayatında kazanıyorsun .Okulda öğrendiklerimi aşırı yetersiz bulduğum için sürekli ne yapabilirim diyip araştırdım herşeyi en ince ayrıntısına kadar gördüğüm herşeyi uygulamaya çalıştım. birçok kişiyi örnek aldığımda oldu yeri geldi programları kurcalamaktan çökerttim :))) bilen herkese sordum bunu nasıl yapıyorsun v.s. özellikle grafikerler.net in çok katkısı oldu bana. Bu bölüm bana birçok şey kazandırdı etrafımdaki hiçbirşeye dikkat etmezmişim eskiden ama şimdi herşeye detayıyla bakıyorum hangi logoyu kullanmışlar, renk değerleri ,tasarım uygun mu ? kısacası ne kadar bilirsen bil tam anlamıyla dört dörtlük grafikerim demek biraz zor oluyor bence. Her gün programların üst sürümleri ve yenileri çıkıyor. Bunu yakalamaya çalışıyorsun resmen :))) öyle masa başında rahat iş demekle olmuyor ruhen , bedenen yoruluyorsun ama yaptığın işleri görünce günün tüm yorgunluğu gidiyor.

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Verdiğiniz cevaplardan anladıgım ;

" İster diploman olsun ister olmasın Senin grafiker olabilmen ıcın dıplomana yada sertifikana yada cw'ne cokda onemseyerek bakan yok?"

Ben ıkı yıllık mermer okuyordum.Bılecık/Bozuyukte.
Grafıker olma hayalim okulu uc ders kala bırakmama sebep oldu gecen donem.
Tekrardan sınava hazırlanmayı dusundum Grafık tasarıma gırmek ıcın.
Sonra durup dusundum ve aslında okul gereksız onemlı olan ne kadar önde baslayacagın?
bu benım sahsi dusuncem sadece ve bunu ogrenmek ıstedım acıkcası..!?

Ben önde baslamak istiyorum o yuzden kendi halimde bıseylere basladım.
Ama kuru kuruya ps yada dıger programları ogrenmekle kalmak ıstemedım.
yardım ıstememın sebebı bu.
arastırdım neti fakat acıklayıcı bısey acıkcası bulamadım. :S
Soru cevap en iyisi.;)

Tesekkurler Verdiğiniz ve Vereceğiniz cevaplar için :)

mrt syr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendini geliştirmen için tabikide bir yerlerden başlaman gerekiyor. ben grafik mezunuyum liseden geçen sene yetenek sınavlarına girdim ama kazanamadım puanla 2 yıllık kazandım matbaa okuyorum o kadarda kazanamadım diye üzülmüştüm ama şimdi daha iyi oldu diyorum çünkü hem grafik hem de matbaa bilgim var :);)

n_TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kendini geliştirmen için tabikide bir yerlerden başlaman gerekiyor. ben grafik mezunuyum liseden geçen sene yetenek sınavlarına girdim ama kazanamadım puanla 2 yıllık kazandım matbaa okuyorum o kadarda kazanamadım diye üzülmüştüm ama şimdi daha iyi oldu diyorum çünkü hem grafik hem de matbaa bilgim var :);)

bende mermercıydım normalde baba meslegı mermercılık. aslında cokta yakından olmasada baglantılı tasarım ısı.
el emegın var,sureklı yenı seyler sunmalısın ınsanlara.
velhasıl mermer ısı berbat bır ıs esasında.:S yapanlar yada ıcınde bulunanlar bılır.
yapmak ıstemedım ama grafıkerlıkle bırlestırme ımkanım var.
bu yuzden grafıkerlık cok onemlı benım ıcın.
yani benımde elımde ıkı meslek olucak eger su ısı kaparsam;)
Tesekkurler alakan ıcın arkadasım.:handshake: