Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ƒ Grafik Logo Çalışmaları

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar, adım Furkan, kendi tasarımlarımın altına eklemek için yaptığım logo örnekleri var aşağıda.Adım Furkan olduğu ve uzun süredir ƒ harfini her işimde kullandığım için ortaya ƒ grafik çıktı. 3 Boyutlu daha iyi birşey yapana kadar bunlardan birini kullanacağım.

Lütfen bilgi birikimine güvenmeyen kişiler fikirlerini beyan etmesinler. Hiç yorum gelmese dahi "tasarımlarıma yorum gelmiyor , neden yazmıyorsunuz" v.b. mesajlar atmam.

Eğer kötü olmuş, güzel olmuş gibi yorum yapacak iseniz neresinin kötü neresinin güzel ve neden olduğunu yazınız, aksi halde ne bana bir faydası oluyor bu yorumların, ne de size.
Logolar Corel Draw X4'de yapılmıştır.

Saygılar..

furkanzararszlogodeneme.jpg

Tasarımların büyük halini görebilmek için resmin üzerine bir kez tıklayınız.

Benzer konular

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Neden bu kadar ayrı ayrı renkler kullandınız?
3 , 5 , 6'cı Çalışmalarınız Hoş Gözükmekte,
emeğinize sağlık...

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neden bu kadar ayrı ayrı renkler kullandınız?
3 , 5 , 6'cı Çalışmalarınız Hoş Gözükmekte,
emeğinize sağlık...

Grafikeriz ve bizi sınırlayan bir renk yok , grafikerlik sarı ile temsil edilir gibi bir durum söz konusu olmadığı için istediğim rengi kullanmakta özgür hissediyorum.
Sonuçta hepsi birden değil çalışmaların birtanesi kullanılacak.
Her logo kendi içinde 2 renkdir , yani baskıya girecek dahi olsa maliyeti yüksek olmayacaktır, tek rengede kolayca çekilebilir şekilde çalıştım.
Teşekkürler.

Grafield

🏅Acemi Tasarımcı🏅
8 çok şık duruyor.
elinize sağlık

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eline sağlık 4 ve 5 numara diyorum..
Diğerlerinden daha sade göründü gözü yormuyor..

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Denge, renk ve simetri güzel, yalnız, sanki F harfi gereğinden fazla ön plana çıkarılmış. Resmi atmosferden çıkarılıp ve sade bir görünüm kazandırılırsa daha zarif olur diye düşünü-yorum.

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
freehand.gif

Bana freehand mx logosunu anımsattı sanki... Benim favorim de 5 numara

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
81434149.jpg

Logonuz "Flash MX" logosunu andırıyor.

8. çalışmada 3 boyutlu " f " logosu ile "grafik" yazısı birbirini bütünlemiyor. Ama renkleri hoşuma gitti. Bu yüzden 8. çalışmadaki renkler 6. çalışmaya uygulanırsa çok daha güzel olacağı kanısındayım. Ayrıca 7. çalışmada alt tarafta yazan "Creative Graphic Design" yazısına uyguladığınız degrade,yazı karakteri küçük ve ince olduğu için, baskıda yazıyı kapatabilir. Bu yüzden yazıyı degradesiz yazmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde olması durumunda 6. ve 7. çalışmalar (diğer çalışmalarınız da güzel ama) diğerlerine oranla daha hoş olacağı kanısındayım.

Bunların haricinde genel olarak "Creative Graphic Design" yazısı küçük olduğu için baskı sonrasında görünmeyebilir, okunmayabilir. Başarılar...

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
8 numara eline sağlık

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
hepsi güzelolmuş da bende flash programın amlemine benzettim başarılar...

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Denge, renk ve simetri güzel, yalnız, sanki F harfi gereğinden fazla ön plana çıkarılmış. Resmi atmosferden çıkarılıp ve sade bir görünüm kazandırılırsa daha zarif olur diye düşünü-yorum.

Amacım ƒ'i ön plana çıkarmakdı , insanların sadece GRAFİK yazısına odaklanıp "grafik de ne grafik ?" sorusunu sormasındansa, ƒ'in göze batması daha iyi.

freehand.gif

Bana freehand mx logosunu anımsattı sanki... Benim favorim de 5 numara

81434149.jpg

Logonuz "Flash MX" logosunu andırıyor.

8. çalışmada 3 boyutlu " f " logosu ile "grafik" yazısı birbirini bütünlemiyor. Ama renkleri hoşuma gitti. Bu yüzden 8. çalışmadaki renkler 6. çalışmaya uygulanırsa çok daha güzel olacağı kanısındayım. Ayrıca 7. çalışmada alt tarafta yazan "Creative Graphic Design" yazısına uyguladığınız degrade,yazı karakteri küçük ve ince olduğu için, baskıda yazıyı kapatabilir. Bu yüzden yazıyı degradesiz yazmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde olması durumunda 6. ve 7. çalışmalar (diğer çalışmalarınız da güzel ama) diğerlerine oranla daha hoş olacağı kanısındayım.

Bunların haricinde genel olarak "Creative Graphic Design" yazısı küçük olduğu için baskı sonrasında görünmeyebilir, okunmayabilir. Başarılar...

Logonun flash logosunu anımsattığı doğru ama burada bir esinlenme yoktur. Ben henüz flash v.b. programların adını dahi duymamışken deftere ismimi karalardım (tüm çocukların yaptığı şeyler:) ) , çocuklukdan beri küçük f'leri logoda kullandığım gibi yazarım, 2-3 sene önce de aşağıdaki çalışmayı yaptım,(£ simgesini ƒ'e dönüştürmek). O gün bu gündür kullanıyorum. Freehand belki 1-2 sene sonra unutulursa logom bu anımsamadan kurtulmuş olur. :)
Tavsiyeler için teşekkürler , deneyeceğim.

İlk photoshop çalışmalarımdan biri (£ simgesini ƒ'e dönüştürme çabaları :) )

copyoffs.jpg

Skynet214

🌱Yeni Üye🌱
bencede kesinlikle 8 numara.
freehand logosuna benzemesi de bence olumsuz bir etki doğurmaz.

eline sağlık...

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
5.Çalışma flash ın logosunu anımsatsada 8. çalışma gayet şık görünüyor.:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
kusura bakmayın ama kullandığınız f harfi şekil olarak
adobe flash'ın f'si ile nerdeyse aynı bence daha değişik
bir fikir arayışı içinde olmalısınız

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben olsam 5 numarayı tereddüt etmeden kullanırdım eline sağlık

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kusura bakmayın ama kullandığınız f harfi şekil olarak
adobe flash'ın f'si ile nerdeyse aynı bence daha değişik
bir fikir arayışı içinde olmalısınız

Estağfurullah, kusura bakılacak birşey değil ama gerekli açıklamayı yaptım. Artı olarak dünyada milyonlarca birbirine benzer logo var , benim logomdaki f'in flash veya freehand programlarının logolarının f'inden farklı olması bir yana kullanış biçimim, renklerim ve yaptığım iş bile farklı.
Flash logosuna benzemesi benim logolarımı değiştirmem için geçerli bir sebep değil.
Saygılar..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Çalışmalarınız genel olarak hatalı.. ilk önce eğer bu logo yatıgınız çalışmaların altına konucaksa acıklma olrak yazdıgınız logotype kesinlikle okunmayacaktır.. Sonuçta logo küçülterek konulacak .. Fharfi freehandi anımsatsada bu beni rahatsız etmedi.. hatta işinizi daha çok ansıttıgına inanmama sebep oldu.. bunu dışında küçük karelerle süslediğiniz logolar fantanın yeni reklamlarını anımsatmış ve logo için detay oluşturmuş durumdalar.

5in üstüne gidip hataları düzeltirseniz en iyisi o olucagına inanıyorum emegine saglık..