Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

facebook sizi köreltiyor mu?

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
bugün facebooktan ayrıldım belkide çogu kişininde yapmak istediği bişeydir bu.
gerektiği gibi kullananlar için sorun oluşturmaz belki ama benim için öyle degildi.gerçekten köreldiğimi hissettirdi bana.hayatımda facebook yokken hergün bişeyler tasarlardım.konuyu açtım çünkü facebooku kötülemek için degil sizin ne düşündüğünüzü ögrenmek için.düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.iyi çalışmalar

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bana göre de değilmiş ben de çıktım. Çıktım dedimse yeniden girersem yeniden başlayacakmış. Şu an dondurulmuş durumda. Nedense?

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim hayatımda önemli bir yer işgal etmiyor olsa da olur olmasa da...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
"Facebook" diye bir şey(!) duydum duyalı, ne merak ettim ne de kullanmayı istedim.
Hiçbir zaman da "Aman, üye olayım da arkadaşlarımı bulayım, yıllardır(!) görüşmediğim arkadaşlarım neredeymiş, öğreneyim..." gibilerinden düşüncem de olmadı.
Mademki yıllardır(!) görüşmüyorum; neden şimdi görüşeyim de neredelermiş, ne yaparlarmış öğreneyim ki?

Sizce?

Kaldı ki; bana, "Sonuna kadar okuyun! Bu bir gerçek... Bu mail'i silerseniz 'bilmemkaç' gün sonra başınıza çok kötü şeyler gelecek..." gibisinden gönderilen, saçma 'mail adresi çalma' ya da 'nick çalma' mail'leri mantığından farksız geliyor.
Neymiş efendim? Şu, şunu paylaşmış -beğen-; bu bunu demiş -beğenme-; diğeri şöyle yapmış -hayran ol-... Olduuuuuuu(m)!!! Başka?
Arkadaşımın arkadaşının arkadaşının arkadaşı; tutsun da yine arkadaşımın arkadaşının arkadaşının arkadaşını "eklesin"... Siz sadece "eklerken" (ya da eklediğinizi düşünürken), başkaları da hayatınızı "(k)eklesin"...
Ne güzel dünya, ne güzel İstanbul!

Yıllardır görmediğim (ki aynı şekilde onun da beni görmemesi durumu var) arkadaşım, şu anki halimi merak etsin; "Face'ye şimdiki halini yükle de göreyim değişmiş misin..." desin!

Ben de yükleyeyim (hani yıllardır[!] görmemişiz ya birbirimizi, hani heyecanlandık ya!!!)... Hatta en güzel halimi, en özel halimi, vs... yükleyeyim!

Haydaaaaa! Bir de bakayım ki; 2 gün sonra benim o "en güzel halim", "en özel halim"; ÇOCUKLARIMIZIN BIRAKIN GİRMESİNİ İSTEMEDİĞİMİZ, GÖRMESİNİ BİLE İSTEMEDİĞİMİZ SİTELERDE MONTAJLANARAK "BEN BURADAYIM" diye bağırsın... İşte şimdi "olduuuuuuuuu"(mu)...

DİKKAT: "Facebook" denilen şeyin(!) hayatınızla oynamaması ya da en azından yararlı amaçlar için kullanılmasını temenni eder; "Yüz(face)rehberi(book)"nizin güzel insanlarla dolmasını dilerim... Saygılar...

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
İradeli kullanırsan pek zararı olmayacağını söyleyebilirm.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hiç girmedim girmeye de niyetim yok neymiş eski arkadaşlarını buluyormuşsun peh zaten onları bulmak isteseydim hiç kaybetmezdim ki önemli kişiler değil demek ki benim hayatımda, daha birsürü nedemi var ama kısa ve öz yazdım.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir ara bir oyun vardı ismi lazım değil, onun hevesine kaydolmuştum. Facebook değil de o oyun köreltmişti beni. Zor oldu ama bıraktım. :)

Çok çirkin şeylerin, vahşet dolu paylaşımların yapıldığını gördüm. Aynı zamanda çok güzel sanat gruplarını da keşfettim.

Herşey denge. Bilinçli kullanıldığında ya da bilinçli kullanılmadığında sonuçlarına katlanmak zorundayız...

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Geçmişte kalmış birilerini bu güne taşımaya çalışmak,
bu yarım kalmışlık,
bugünden duyulan memnuniyetsizlikten mi kaynaklanmaktadır?
Var olan dostlarınızı tükettiniz de, sıra geçmişte kalan tüketemediklerinize mi geldi?
Hala görüşebildiğim ilkokul, ortaokul arkadaşlarım bu günüme kadar vefa ve özveri ile gelebilmişken,
gelemeyenlere özlem, onlara ulaşma isteği, hakkettikleri yerden (yani geçmişten) tekrar bugüne getirip yeni sizi onlarla tanıştırma hevesi maymun iştahlılık değil de nedir?
Çevrenize gereken özeni gösterdiniz de geçmiştekiler mi kaldı?
Bırakın maziniz hep güzel kalsın, onu bugünle bozmayın..

Ben üye değilim ve bu günkü mutluluğum bana yetiyor.. Geçmişimi tebessümle anımsıyor ama bugünüme sahip çıkıyorum.. Facebook bağımlılarına da bunu tavsiye ederim..

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
facebook ipini koparmış amacsız insanların uğrak yeri her türlü saygısızlığa müsaade edilen yer ne şahsa ne dile ne dine ne vatana saygı çerçevesinde sınırlama getirmeyen lanet bir yer benim de dondurduğum oluyo bi varım bi yokum ha var ha yok farketmiyor onun dışında bu yılın sonlarına doğru paralı üyelik çıkacak sanırım ve ücretsiz üyeliklere sınırlama getirilecek bildiğim kadarıyla şimdiden facebook out grafikerler.net in :)

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eski arkadaşlarımı doğrusu eski halleriyle hatırlamak isterim o yüzden görmek istemiyorum.Üyeyim fakat eski arkadaşlarımın hiçbiri yok yakın dostlarım var ancak.doğrudüzgün girmiyorum bile işime yarayan birşey olmadıkça.kendi fotoğraflarından binlerce (hepsi aynı pozda) paylaşmanın, tanımadığın insanlarla arkadaş gibi görünerek 4.500 arkadaşı var görüntüsünden haz duymanın mantığı yok.sanırım bu yüzden bağımlılık yapmıyor:D bir diğer yandan da sürekli birşey paylaştım beğensene yeni fotoğraf ekledim yorum yapsana çoook güzelsin desene iniltilerinden tiksinmiş bulunmaktayım.

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
MySpace'den Rakip Köreltici Facebook Karalamaları ,, Bu Rakiplik Sürer Gider Facebook mu MySpace mi :D hangisi silecek bakalım sanal alemden bir birlerini