Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film Afiş Çalışması "Demo"

Kullanıcı-Adı-1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
Öncelikle ilk çalışmam olduğunu söyliyim, sonra kötü yorumlar yememek için.. :rofl: yapım aşaması kısa da olsa yorucu sürdü diyebilirim.. yorumlarınızı bekliyorum..
kapakdemo.jpg

Benzer konular

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Fotograf size mi ait? Eger degilse ben fazla bir tasarim calismasi goremedim, sadece yazilar yerlestirilmis o kadar. Biraz daha goresel inceleyin!

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanızı bence Ödevler ve Deneme Çalışmalar topigine açmalıydınız; çünkü verilmiş fazla bir emek göremiyorum...sadece fotoğrafın üzerine yazılar yerleştirilmiş...yorucu olan çalışma bu mu?
İlginç!

Biraz daha emek verilmiş ve özgün çalışmalarınızı görmek dileğiyle...
Kolay gelsin.

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eğer beklediğin fikirse..
Sağ taraftaki boşluğa Gece çekilmiş bi şehir fotoğrafı ekleyebilirsin...

Çalışmaya devam...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yaptığınız '' ilk çalışmanızı'' hangi programda yaptığınızı belirtmeniz, sizin gibi yeni başlayanlayara ve bizim gibi bu işle meşgul olanlara, yaptığınız işle alakalı yönlendirici ve tavsiye edilebilecek durumu ortaya çıkartır. Çalışmalarınızda program detaylarını yazmayı unutmayın..

Görselinizde tek tonlama ne kadar cazip gelsede alternatif renk seçeneklerini uygulanabilecek efektleri için müsait. En alta yazdığınız www... işin bitiminden enaz 1,5/2 cm civarı yukarıda olmalıdır. Karakter seçimi doğru olsada, aşırıya kaçmadan efect, renk girişiminde bulunubilirdiniz.

Kolay gelsin.

Kullanıcı-Adı-1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
Yaptığınız '' ilk çalışmanızı'' hangi programda yaptığınızı belirtmeniz, sizin gibi yeni başlayanlayara ve bizim gibi bu işle meşgul olanlara, yaptığınız işle alakalı yönlendirici ve tavsiye edilebilecek durumu ortaya çıkartır. Çalışmalarınızda program detaylarını yazmayı unutmayın..

Görselinizde tek tonlama ne kadar cazip gelsede alternatif renk seçeneklerini uygulanabilecek efektleri için müsait. En alta yazdığınız www... işin bitiminden enaz 1,5/2 cm civarı yukarıda olmalıdır. Karakter seçimi doğru olsada, aşırıya kaçmadan efect, renk girişiminde bulunubilirdiniz.

Kolay gelsin.

anlayışlı yorumun için teşekkürler.. diğer arkadaşların bi dövmedikleri kaldı zaten. :)

eğer beklediğin fikirse..
Sağ taraftaki boşluğa Gece çekilmiş bi şehir fotoğrafı ekleyebilirsin...

Çalışmaya devam...

şehir brush u kullanmıştım. ama sade kalmasını istedim.. fazla abartıya kaçmamak için..

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kenar boşluğun sadece karanlık olması bence bu çalışmanın en orjinal yanı.. fotoğraf her ne kadar sana ait olmasa da , orayı boş bırakarak orjinal bir iş yapmışsın. çok beğendim.. fakat yazılara hafif blur eklesen nasıl olurdu acaba diye de düşünmeden edemiyorum.. bir denesen fena olmaz bence..

lazuka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.teknoeleman.com
çok basit olmuş resmin üstüne yazıları koymuşsun çok fazla emek göremiyorum..

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğe bu kadar takılmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum.. bembeyaz bir kağıda bir nokta koyarak da birşeyler yapmış olabilirsiniz.. noktayı nereye koyduğunuz, noktanızın rengi , noktanızın boyutu herşey aslında bir vizyonu ispatlar bence.. bir tasarı üzerinde 20 saat çalışmak mıdır tüm mesele?

tasarım kesinlikle zamanda, eylemde değildir. hayal gücündedir ve tasarımlar hayal gücü kullanımına göre değer kazanmalıdır diye düşünüyorum.. zira badanacılık ya da kaporta boyacılığı değil burada yapılan iş..

Kullanıcı-Adı-1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
kenar boşluğun sadece karanlık olması bence bu çalışmanın en orjinal yanı.. fotoğraf her ne kadar sana ait olmasa da , orayı boş bırakarak orjinal bir iş yapmışsın. çok beğendim.. fakat yazılara hafif blur eklesen nasıl olurdu acaba diye de düşünmeden edemiyorum.. bir denesen fena olmaz bence..

eyvallah, güzel yorumun için ben de çok teşekkür ederim..

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Denildiği gibi görseldeki karakter siz degılsenız,detay goremedım bende yazı harici bırsey katmamamısın üstad posterlerı ıncelemenı ısterım Saygılarımla. Emegıne Sağlık