Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fix Bayan Kuaförüne Kartvizit

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. sıradaki seçildi siyah zeminli arkasınada kroki basıldı
bayansqz1.jpg

Benzer konular

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
yok bayrak kırmızı da ben baglı halinden kopyaladım:D

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
eleştirmek gerekirse cok hata bulurum.Bu tür tasarımların gelişi guzel yapılmadıgını hepimiz biliyoruz.5 sarı kartvizit logo o kadar buyuk olmaz bir kesim payi hic birakmamissin tamam taşamasini vermissin ama 10 mm içerden pay bırakman gerekir kardeşim.Logolar cok buyuk ve logo değil onlar vectorel hazir şablon kullanmıssın.Hemen hemen butun logolarda karta çok yaklastırmıssın ve haddiden fazla büyük kullanmıssın logoyu.Grafiker mantığı olarak sadece yeşil olan mantık olarak dogru diğerlerini matbanın basması zor olcaktir zor derken keserken logon gidebilir çok yakın ve büyük 2.puntolar gene karvizitlerde en fazla 8 olur.
NOT:Logo derken vectorel siluetleri kastetim...Bunlarin dısında creative dusunmen hosuma gitti...Eger vector değil brush yaptim ve photoshopta tasarladim diyosan baştan kaybettin(Corel,illustrator)

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama orda vektörel hiç bişe yok o resimleri ben fhotoshopta duzenledim o hale getirdim.logo da vektor kullanmadım makası ben cizdim yazı fontu dersen ustunde oynamalar yaptım.ayrıca logolar buyuk değil o haliyle guzel duruo.ve bıcak için 5 miilim ytr 2 milim de tasırma yaptınmı bişe olmaz ama bıcakcı illa ben işi cop etcem diosa baska:D

antitasarim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben orda logo göremedim. Type olmasın ordaki? Ayrıca type ise bile eksiği çok. F ile oynayıp f nin tepesine şekilli saç kondurabilir, saç sarkabilir vs. tabiki eleştiri bu. acımasız olması daha faydalı diyorum ve göreceli olarak basit kalmış diyorum.