Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ford Focus WRC

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ford Focus WRC

Ford_Focus_WRC_by_Imperatore34.jpg

Program : Adobe Illustrator CS3
Kullanılan Araç & Özellikler : Mesh tool ve Tek Geçişli Gradient

2000'li yılların başından bugüne kadar Dünya Ralli Şampiyonası'nda birçok şampiyonluk elde ederek adını dünyaya duyuran Focus, en büyük çıkışlarını Colin McRae adlı tecrübeli pilot ile yakalamıştır. İskoç Pilot McRae 15 Eylül 2007 tarihinde kendi kullandığı helikopter ile 17.yy'dan kalma malikânesinin yanına iniş yaparken düştü ve içinde bulunan yakın arkadaşı Graeme Duncan, oğlu Johnny ve oğlunun yakın arkadaşı Ben Porcelli ile birlikte öldü. Tecrübeli pilotun bu trajik ölümü tüm Ralli dünyasında üzüntü yarattı.

Son düzenleme:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Erhan herşeyden önce tekrar araçlara yönelmen diğer vektörel çizimlerden uzaklaşıyormusun diye düşündürdü..Genelinde yine çok başarılı mesh ve gradient kullanmı..benim tek gözüme çarpan kapının biraz yukarıda kalmış gibi durması. Araç özelliklerini yazman ayrı bir hoşluk yaratmış..ama oraya uygun başka bir fon yaratman gerekir..
Kolay gelsin..

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Erhan herşeyden önce tekrar araçlara yönelmen diğer vektörel çizimlerden uzaklaşıyormusun diye düşündürdü..Genelinde yine çok başarılı mesh ve gradient kullanmı..benim tek gözüme çarpan kapının biraz yukarıda kalmış gibi durması. Araç özelliklerini yazman ayrı bir hoşluk yaratmış..ama oraya uygun başka bir fon yaratman gerekir..
Kolay gelsin..

Teşekkür ederim Creedwar..

Diğer vektör çizimlerinden uzaklaşmıyorum :) Aslında bu araç çok eski bi çizimim. 2008 yılında yapmıştım bunu. Üzerinde çok daha fazla hata vardı ama şimdi onu bir elden geçirdim. Bu kadar düzeltebildim.. Araç haricindeki diğer çalışmalara da devam ediyorum tabiki ;)..

Tekrar teşekkürler.. Saygılar..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir android? veya Terminatör için halen beklemedeyim..:p