Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Forumda Düzelt Butonu

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Forumda serbest çalışmalar bölümünde mesajları düzeltmek için buton mu yok?Yoksa ben mi bulamıyorum aslında çok ihtiyaç duyulan bir buton.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Düzelt butonu belirli bir süre aktif oluyor sadece, o süreden sonra kullanamıyorsunuz.

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence kısıtlı olması iyi değil cevap için teşekkürler.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence kısıtlı olması iyi değil cevap için teşekkürler.

Süresi fazlasıyla yeterli kanımca.
Zaten çok önemli birşey ise; moderatorler ile iletişime geçildiginde, eğer uygun görülürse düzeltilir...Hep aktif olsa bu buton, o zaman bu forumun anlamı kalmazdı...Herkes yazdıgı mesajları değiştirir, canı sıkılınca kaldırır, canı sıkılınca siler veya yazardı...Sizce mantıklı mı?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Neden sizce kısıtlama olması iyi değil :) ?
İnsanlar yazdıkları mesajı 2 kere okurlarsa bir yazarken birde yazdıkdan sonra bence hiç bir problem olmaz :) Dikkat li olmak gerek forum sayfalarında herkes yazdığınız mesajı görüyor ve birşeyler öğreniyor...

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şu açıdan zaten bilmiyordum süreli olduğunu ve mesela mesajda unutulan bir şey eklemek istesek yeni mesaj yollamak zorunda kalıp mesaj kirliliği meydana gelir diye düşünüyorum.Bence süreli değilde mesela bir mesaj en fazla 2-3 kere mesela düzeltilebilir diye bir seçenek olabilir illa bir limit koyulacaksa tabi vbulletin forumunda bu destek var mı bilmiyorum ama onu da yapacaklarına eminim.Adamlar iyi geliştiriyor forum tabanını.