Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fotoğrafları birleştirip tek fotoğraf yapmak?

smmugler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu nasıl yapabilirim bi programı vardı sanki daha önce yapmıştım ama bulamıyorum

ata6ff1rg9.jpg

Benzer konular

angelman_34

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimleri yanayana getirip lens vermiş daha sonrada resmin üzerine yerleştirmiş bunu corelde rahatlıkla yapa bilirim ama photoshota çok iyi değilim

refazmutlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Easy Mosaic V8 Pro programı işinizi görür.

Bir ana fotoğraf seçiyorsunuz. Yaklaşık 100 adet boyutu küçültülmüş fotoğraf daha seçiyorsunuz ama bu fotoğrafların rengi ana fotoğraftaki renklerle uyumlu olmalı. Örnek: Ulu Önderin şapkası koyu kahverengi olduğu için 100 fotoğrafın yaklaşık 10-15 adetini kahverengi rengin baskın olduğu fotoğraflardan, yeşil palto için yaklaşık 15-20 adetini kahverengi rengin baskın olduğu fotoğraflardan seçerseniz mozaik fotoğraf daha iyi olur.

Fotoğrafta hiç sarı renk yok. Seçeceğiniz 100 fotoğraftan biri "sarı gül fotoğrafı" olursa bu mozaik fotoğrafınızı bozar. Mozaik fotoğraf benim çok sevdiğim bir türdür.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
yazılarla tipografi sanatı yapılarak resim oluşturulurdu...Bunda resimlerle resim oluşturulmuş ilk defa görüyorum :) Hoş olmuş...Fotoğrafların oluşturmak istediği resme göre dizilişi dikkat çekici olan nokta...