Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

four four two dergi kapak çalışması

djhsoo

🌱Yeni Üye🌱
n715409769_833838_163.jpg

yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım bu nedir ?

yazıların rengi 1
yazıların karakteri 2
arka fon 3
o adamın siyah beyaz oluşu 4
yazının altındaki yeşil zemin 5

----- tekrar bir gözden geçir.Hatta yeniden başlamadan önce buradaki örneklere bir göz at .

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım bu nedir ?

yazıların rengi 1
yazıların karakteri 2
arka fon 3
o adamın siyah beyaz oluşu 4
yazının altındaki yeşil zemin 5

----- tekrar bir gözden geçir.Hatta yeniden başlamadan önce buradaki örneklere bir göz at .

bence yorum ve eleştrilerinizi yaparken daha yapıcı olun i konu başlığındada belirtmiş ilk tasarımım lütfen daha yapıcı olun çünkü kimse yürümeden koşamaz.

tasarıma gelince renkler ve karakterde değişikliklere gitmelisin, resim siyah beyaz ise etrafındakileri ve fonuda ona uyumlu hale getirmelisin aslında güsel düşünce siyah beyaz olması arka fonunda ona yakın renklerde yapıp fontlarlada oynarsan güzel şeyler çıkabilir .... kolay gelsin

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Öncelikle ilk olarak ele alırsak gayet başarılı çalışma..
Eksiklerine gelince, herkezin bi eksiği vardır ve siteye atıp bizimle paylaşmanın sebebide bu açıkları yakalayıp sana uyarıda bulunmamız... Kullandığın futbolcu görseli (qaliba Kaka) daha güzelini ve renklisini bulabilirsin, unutma dergi uzaktan baktığında burdayım demeli ve ele alınmalı bunun için en önemli olan şey Kapaktır o yüzden renkli bi görsel kullanmanı tavsiye ederim, onun dışında background'da kullandığın fonun üzerine Sarı renk hoş gitmiş fakat Lacivert başlıklar boğulmuş, kaybolmuş, renk seçimine dikkat et derim, renkleri tek tek dene tonları karıştır elbet gözüne hoş geleni, daha uyqun olanı bulursun... Bunların dışında Derqinin hanqi alana yönelik olduğunu dergi adının kenarına bi yere ufak ince puntoda yazarsan fena olmaz ( spor dergisi, life dergisi vb..... ) Bu tür yazılar derginin adını daima süsler çıplaklığından kurtarır...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
beğeni görecelidir ben çok beğendim açıkcası güzel olmuş daha ne olabilirki

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Önemli olan beğenmek yada beğenmemek değil sadece ;)
Onu herkez belirtebiliyo.. Asıl iş açıklarını, kaçırdığı noktaları göstermek...

selin güzel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence ilk çalışma olarak fena değil. Biraz fontlar üzerinde değişiklik yaparsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Dergi kapağını da sıfır çalışmıssın. Yazıları biraz içeriye alırsan kapak daha şık olur. Baskıya girdiği zaman da sorun olmaz. kolay gelsin

djhsoo

🌱Yeni Üye🌱
ilk dergi tasarımım

düzeltme yaptım insallh bu olmustur

kaka212.jpg

logosgrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence son hali fena değil emeğine sağlık