Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freehand image export sorunu

crazyspym

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ibrahimyildirim.net
Merhaba arkadaşlar çalışmamda vector de olsa opacity kısınca görüntü pdf aldığımda pixelleşiyor aynı şekilde import ettiğim imagelerıda export ederken bu sorunu yaşıyorum sorun neden kaynaklanır.

Son düzenleme:

Benzer konular

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar çalışmamda vector de olsa opacity kısınca görüntü pdf aldığımda pixelleşiyor aynı şekilde import ettiğim imagelerıda export ederken bu sorunu yaşıyorum sorun neden kaynaklanır.

PDF alırken setup kısmındaki kalite ayarını yapıyor musunuz?

crazyspym

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ibrahimyildirim.net
kardeşim öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Fakat bütün ayarlar hight ve 300ppi kullanmama rağmen normal resimde bozuk gösteriyor içeri png import ettiğimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum fakat tek bildiğim vectör dahi olsa kendi elinle çiz opacitysini kıs o direk pixellere ayrılıyor çok saçma bir program bu freehand

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Freehand'den export ederken ya önce eps, sonra da photoshoptan pdf ya da export'tan ps kaydedip, Acrobat Distiller ile yüksek çözünürlüklü pdf'e çevirmek en doğrusu.

Ayrıca Adoba Illustrator CS5 serisi artık freehand dökümanını direk olarak tıklayarak açabiliyor. Böylece Illustrator'dan pdf yapabilirsiniz.