Eski bi çalışma, öylesine can sıkıntısı esnasında yapmıştım :)
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 23 Eyl 2008 #1 Eski bi çalışma, öylesine can sıkıntısı esnasında yapmıştım
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 23 Eyl 2008 #2 3. 'sü en çok beğendiğim oldu. Ellerine sağlık.
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 23 Eyl 2008 #3 efoja' Alıntı: 3. 'sü en çok beğendiğim oldu. Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim 3.ve en son 4. sü bitmiş hali diyelim,diğerlerini photoshopta yapacağım için pek fazla ayrıntıya girmemiştim.
efoja' Alıntı: 3. 'sü en çok beğendiğim oldu. Ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim 3.ve en son 4. sü bitmiş hali diyelim,diğerlerini photoshopta yapacağım için pek fazla ayrıntıya girmemiştim.
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 23 Eyl 2008 #4 özellikle 3 te göz ve dudaklara bayıldım diyebilirim eline sağlık arkadasım.
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 23 Eyl 2008 #5 Mr.MERCANO' Alıntı: özellikle 3 te göz ve dudaklara bayıldım diyebilirim eline sağlık arkadasım. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler yorumun için
Mr.MERCANO' Alıntı: özellikle 3 te göz ve dudaklara bayıldım diyebilirim eline sağlık arkadasım. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler yorumun için
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 28 Kas 2008 #6 Tebrik ederim, harika olmuş.Emeğinize sağlık.:clapping: Çalışmalarınızın takipçisiyim
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 29 Kas 2008 #7 blueden' Alıntı: Tebrik ederim, harika olmuş.Emeğinize sağlık.:clapping: Çalışmalarınızın takipçisiyim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, blueden :smile:
blueden' Alıntı: Tebrik ederim, harika olmuş.Emeğinize sağlık.:clapping: Çalışmalarınızın takipçisiyim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, blueden :smile:
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 29 Kas 2008 #8 Gördüğüm kadarıyla canınız sürekli sıkılsın demekten kendimi alamıyorum..Tebrik ederim güzel çalışma
mermaid ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 177 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.dinodream.com 29 Kas 2008 #9 creedwar' Alıntı: Gördüğüm kadarıyla canınız sürekli sıkılsın demekten kendimi alamıyorum..Tebrik ederim güzel çalışma Genişletmek için tıkla ... :wink: teşekkürler
creedwar' Alıntı: Gördüğüm kadarıyla canınız sürekli sıkılsın demekten kendimi alamıyorum..Tebrik ederim güzel çalışma Genişletmek için tıkla ... :wink: teşekkürler