Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freehand uygulamalarımı kendi bilgisayarımda açamıyorum.

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
başka bir bilgisayarda freehand de uygulamalar yaptım, kendi bilgisayarımda açılmıyorlar. yardımcı olabilirmisiniz ? Umarım doğru yerde başlık açmışımdır.

Benzer konular

serkanince444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkanince.com
Acaba sizin bilgisayarınızda ki freehand sürümü eski olabilirmi ? (ne kadar etken bilmiyorum) Diğer bir yönden bende de böyle sorunlar oluyordu çözemediğim için Adobe Illustrator kullanıyordum çözemezseniz probleminizi birde onu deneyin..Kolay gelsin

+Konunun yeri burası değil diye düşünüyorum :)

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
Acaba sizin bilgisayarınızda ki freehand sürümü eski olabilirmi ? (ne kadar etken bilmiyorum) Diğer bir yönden bende de böyle sorunlar oluyordu çözemediğim için Adobe Illustrator kullanıyordum çözemezseniz probleminizi birde onu deneyin..Kolay gelsin

+Konunun yeri burası değil diye düşünüyorum :)

Konuma uygun yer bulamadım :) Üzgünüm bu konuda,

asıl konuma gelince bende öyle düşünüp sildim yeniden kurdum başka bir sürümü sanırım sıkıntıyı çözemiyorum deliricem.. :S yaptığım uygulamalar orjinali gibi açılmıyor XPS belgesi gibi bişeyler açılıyor ve konunun ehli olmadığımdan anlayamıyorum :S

serkanince444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkanince.com
Konuma uygun yer bulamadım :) Üzgünüm bu konuda,

asıl konuma gelince bende öyle düşünüp sildim yeniden kurdum başka bir sürümü sanırım sıkıntıyı çözemiyorum deliricem.. :S yaptığım uygulamalar orjinali gibi açılmıyor XPS belgesi gibi bişeyler açılıyor ve konunun ehli olmadığımdan anlayamıyorum :S

O zaman Adobe Illustrator programını kurun onunla açın,freehand öyle sorunlar da ben böyle yapıyordum başka bir çözüm aklıma gelmiyor :worried: