Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelancer Bayan Grafiker Aranıyor - Mersin

denizakbulut

🌱Yeni Üye🌱
Freelancer Bayan Grafiker Aranıyor

Program/Seviye: Adobe Photoshop
Adobe İllustrator
Adobe INDesign
Corel Draw

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Oluşturulacak Yazılım projeleri ve Web Tasarım projelerinin arayüz tasarımlarını çıkarabilecek. Gerekirse yüz yüze görüşerek, fikir alışverişi ve düzenlemeler yapabileceğimiz bir bayan arkadaş aranıyor.

Not: Yukarıda belirtilen programlardan birtanesini bilmesi yeterlidir.

E-posta: akbulutdesign@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

denizakbulut

🌱Yeni Üye🌱
Mail atan arkadaşlara dönüş yapıldı. Lütfen Mersin şartına dikkat edelim. O programlardan birtanesini bilmesi yeterlidir.

Arayış devam ediyor.

denizakbulut

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yaklaşık 10 başvuru geldi. Bu kısımda sıkıntı yok ama Mersin ili gerekiyor. Diğer illerde iyi iş yapan tanıdığım arkadaşlar var zaten.

DijitalDream

🌱Yeni Üye🌱
bayan olma sebebi nedir? ben mersindeyim 4 programıda kullanıyorum

Son düzenleme:

denizakbulut

🌱Yeni Üye🌱
bayan olma sebebi nedir? ben mersindeyim 4 programıda kullanıyorum

Dediğim gibi diğer illerde arkadaşlarım var. Bunlardan birkaçı da bayan, çalışma şekillerini ve çıkardıkları işler istediğim tip.
Tavır ve Davranış olarak bay çalışanlardan daha iyiler. Örnek olarak, "Dünyayı ben yarattım kafası yaşamıyorlar".

Yeni Projelerde Düşünce kafası olarak bir erkek olarak ben varım, bir de bayan kafası olması daha yararlı olacaktır. Bir bay ve bayana göre eksikler ne olduğunu daha iyi analiz edebilmekte bunlardan biri.