Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

freewebserver kullanımı

sport78

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kelebektasarim.net
arkadaşlar bu konunun amacı yaptığı tasarımları hostingi olmadan müşterilerine nasıl göstereceğini bilemeyenler içindir

site sahibine resim olarak gönderirseniz birebir internette görmenin yerini tutamaz , flash bellekte yada cd de verseniz size farketmeden siteyi kopyalayabilir bu kadar emekte boşa gider

şimdi başlıyalım.....

1. adım Web Hosting Solutions - Free Web Hosting Services and Free Websites adresine gidin solda Free Web Hosting yazısının altındaki sign up butonunu tıklayın

resim1hk.jpg

2. adım domain name options kımsında Free Sub-Domain bölümüne istediğiniz adı yazın ve uzantısını seçin next butonuna basın

resim2dk.jpg

3. sitede reklam olmasını istemiyorsan senelik 5 dolar isteyen bilgilendirme bölümü çıkacak gerek olmadığından no-thanks butonuna tıklayın

resim3rj.jpg

4. bilgilerinizi girin ve submit butonuna tıklayın ama e-mail adresiniz doğru olsun zira onaylama maili gelecek

resim4j.jpg

5. bilgileri doğru girdiyseniz karşınıza kullanıcı adınızın ve şifrenizin olduğu bölüm gelecek bilgileri not edip next tuşuna basın

resim5v.jpg

6. tebrikler üye oldunuz ama sistemi kulanabilmek için aktivasyon yapmanız gerekiyor

resim6u.jpg

üye olurken girdiğiniz mail adresinize Activate your FreeServers website başlığı ile aktivasyon kodu gelecek maili açın bir kere tıklamanız yeterli

resim7s.jpg

7. tıkladıktan sonra açılan sitede şifrenizi girip login butonuna tıklayın

8. panelinize geldiniz burada back to main menu butonuna tıklayın,

resim8y.jpg

bilgilendirme pop-up sayfası açılacak upload butonuna tıklayın

resim9.jpg

9. burada sitenizi nasıl atmak istediğinizi soruyor en alttaki şıkkı seçin

resim10c.jpg

10. sonra 11 sayfalık tutorial kısmı geliyor ister teker teker bakarsınız isterseniz File Manager butonuna tıklayıp dosya uploadına başlarsınız

resim11.jpg

11. file manager kısmı kontrol paneliniz burada herşey size ait yeni klasör açıp içine dosyalarınızı atıp site sahibine gösterebilirsiniz

resim12g.jpg

12. kısaca butonların anlamları

new file : yeni sayfa oluştur
new folder : yeni klasör oluştur ( diyelim ahmet markete site yaptınız göstereceksiniz ahmetmarket diye bir klasör oluşturun )
upload : dosya yükleme bölümü
rename : dosyayı yeniden adlandır
delete : dosyayı sil
move : dosyayı taşı
copy : dosyayı kopyala

yani kısaca yapacağınız yeni site için bir klasör açıp içine dosyalarınızı atmak, umarım arkadaşların işine yarar

kolay gelsin iyi çalışmalar