Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Galatasaray Ürünleri Tasarım Yarışması

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
B_12550_b.jpg

"Yenilikçiyim, Ben Farklıyım" Diyorsan Tasarımlarını Oluştur, GSStore İle Yaratıcılığını Konuştur!

Moda trendlerini yakından takip ederek taraftar modasında güncelliği her zaman koruyan GSStore; spor tekstilinde moda yaratabilecek yeni tasarım ve tasarımcıların ödüllendirileceği bir yarışma başlatıyor!

GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması ile GSStore, yaratıcı zekasına
güvenen tüm tasarım meraklılarının ilgisini çekecek bir yarışma düzenliyor. Yarışmanın konusunu; Galatasaray, Galatasaraylı Olmak, Adil Oyun (Fair Play) temalarından herhangi biri veya bu temaların bileşimi oluşturuyor.

Başvuruların gerek online gerekse posta yoluyla 15 Mart 2012 günü saat 23.59'a kadar yapılabileceği GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması;

- T-Shirt Tasarımı,
- Atkı / Kaşkol Tasarımı
- Alternatif Ürün Tasarımı olmak üzere 3 kategoriden oluşuyor.

GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması hakkındaki tüm detaylar ve katılım şartları önümüzdeki günlerde galatasaray resmi sitemiz üzerinden duyurulacaktır.

Galatasaray Mağazacılık Ve Perakendecilik A.Ş.

Benzer konular

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk aklıma gelen 3 tane t-shirt tasarladım.gönderdim.vatana millete hayırlı olsun.biraz hızlı oldu ama..

alemsah

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
örneğin t-shirt için yapcağımız tasarımı sadece tasarım olarakmı sunacağız yoksa mesela internetten boş bir t-shirt bulup onun üzerine uygun mu yapcaz acil... ?

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarımın içinde hazır vektörlerden yararlanabilirmiyiz bilmiyorum.bilgisi olan var mı?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Galatasaray’ın resmi web sitesi’ne https://www.galatasaray.org/uyelik/uyekayit_form.php adresi üzerinden üye olarak ya da mevcut site üyelerinin üye girişi yaparak https://www.galatasaray.org/taraftar/tasarimyarisma/ adresi üzerinden tasarımlarını gönderebileceği GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması katılım koşulları ve detayları aşağıdaki gibidir:

......

9. Diğer

• İtiraz ve anlaşmazlıklarda Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş. yetkililerinin vereceği kararlar kesin olup bu kararlara itiraz edilemeyecektir.

bla ..bla..bla.. Allahtan renk körüyümde gördüğüm renklerin tamamı siyah beyaz :))

Bu arada katılıcımlara da başarılar tabiki..

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
* Galatasaray’ın resmi web sitesi’ne https://www.galatasaray.org/uyelik/uyekayit_form.php adresi üzerinden üye olarak ya da mevcut site üyelerinin üye girişi yaparak https://www.galatasaray.org/taraftar/tasarimyarisma/ adresi üzerinden tasarımlarını gönderebileceği GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması katılım koşulları ve detayları aşağıdaki gibidir:

......

9. Diğer

• İtiraz ve anlaşmazlıklarda Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş. yetkililerinin vereceği kararlar kesin olup bu kararlara itiraz edilemeyecektir.

bla ..bla..bla.. Allahtan renk körüyümde gördüğüm renklerin tamamı siyah beyaz :))

Bu arada katılıcımlara da başarılar tabiki..

Şahsım adına söyliyeyim herşeyini okudum tuttuğum takım olduğu için isterlerse alsınlar benden başkasına versinler gönlümden kopmuş bir kere :))

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şahsım adına söyliyeyim herşeyini okudum tuttuğum takım olduğu için isterlerse alsınlar benden başkasına versinler gönlümden kopmuş bir kere :))

Bir şey demiyorum yahu.. Yalnızca şartname biraz taraflı..Kendilerini her türlü ve çıkış yolu bırakmaksızın korumuşlar. Bol şans dilemekte garip geliyor size :) Haydi ozaman löy löy löy löööööyyy :))

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir şey demiyorum yahu.. Yalnızca şartname biraz taraflı..Kendilerini her türlü ve çıkış yolu bırakmaksızın korumuşlar. Bol şans dilemekte garip geliyor size :) Haydi ozaman löy löy löy löööööyyy :))

yok kaatiyen karşı yada iğneliyici değildi sözüm. aksine hiçbiryerde yok böyle adil koşullarda yarışmak o yüzden alışa gelmiş birşey oldu :)
Geçmiş olsun bu arada elendiniz.. Üzüldüm o takıma, sevindim kesin gider teknik hocanız :p

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yok kaatiyen karşı yada iğneliyici değildi sözüm. aksine hiçbiryerde yok böyle adil koşullarda yarışmak o yüzden alışa gelmiş birşey oldu :) Geçmiş olsun bu arada elendiniz.. Üzüldüm o takıma, sevindim kesin gider teknik hocanız :p

Seçici jüri web sitesindeki kullanıcılar olsa da, seçici kurul en son kararı verecektir :) Bunu yazmışlar pekte adil değil :) Neyse yahu..Umarım çalışmalarınız değerlendirilir..Sonuç olursa en az sizin kadar sevinirim zaten :)

Bu arada evet , Takım olarak çok zorlu bir maratondu..Lig, Türkiye kupası, Avrupa..Dün oynadığımız maç ile bu sezon 200. maç olmuş diye yazıyordu gazete :) Daha devamını okumadım.. Konu sadece teknik hoca da değil ki bunu sende Frank Rijkaard 'tan bilirsin.. Takım oynamaz ise yapabilecek bir şey yok.. Olsun hangi takım olursa olsun yeter ki bizleri bir şekilde temsil etsin.. Daha Salon Atletizm turnuvalarında ilk madalyamızı geçen hafta aldık :) Sorun değil.. Umarım fazlası da olur..

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Seçici jüri web sitesindeki kullanıcılar olsa da, seçici kurul en son kararı verecektir :) Bunu yazmışlar pekte adil değil :) Neyse yahu..Umarım çalışmalarınız değerlendirilir..Sonuç olursa en az sizin kadar sevinirim zaten :)

Bu arada evet , Takım olarak çok zorlu bir maratondu..Lig, Türkiye kupası, Avrupa..Dün oynadığımız maç ile bu sezon 200. maç olmuş diye yazıyordu gazete :) Daha devamını okumadım.. Konu sadece teknik hoca da değil ki bunu sende Frank Rijkaard 'tan bilirsin.. Takım oynamaz ise yapabilecek bir şey yok.. Olsun hangi takım olursa olsun yeter ki bizleri bir şekilde temsil etsin.. Daha Salon Atletizm turnuvalarında ilk madalyamızı geçen hafta aldık :) Sorun değil.. Umarım fazlası da olur..

Beşiktaşı severim, taraftarını ayrı bir severim :)) Neyse konuyu biraz amacından uzaklaştırdık..
Herkese başarılar dilerim yarışmada.. :angel:

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunlarda benim gönderdiklerim.
Tişört tasarımları:

1)
gs_38603_T_1_4f4f658cb5aa8.jpg

2)
gs_38603_T_2_4f4b9cb31237c.jpg

3)
gs_38603_T_3_4f4b9cb434074.jpg

Atkı/Kaşkol tasarımları:

1)
gs_38603_A_1_4f56011e4c841.jpg

2)
gs_38603_A_2_4f5618678cec2.jpg

3)
gs_38603_A_3_4f56184e5169e.jpg

Alternatif ürün tasarımları:

1)saat

gs_38603_D_1_4f4e24fbc9dd7.jpg

2)kemer tokası

gs_38603_D_2_4f51347f5b1d4.jpg

3)navigasyon cihazı

gs_38603_D_3_4f565c3a27ed7.jpg

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
2 nisanda gs sitesinde oylamaya başlanacağı yazıyordu.
hala ses seda yok..

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
2 nisanda gs sitesinde oylamaya başlanacağı yazıyordu.
hala ses seda yok..

Bende ona baktım da arkadaş tuttuğumuz takımda yamuk yaparsa artık yaşamayalım :))

En son yapılan açıklama ;

Şimdi Oylama Zamanı

Başvuruları ve ön eleme aşaması sona eren GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması’nda şimdi sıra jüri oylamasında!

Spor tekstilinde moda yaratabilecek yeni tasarım ve tasarımcıların ödüllendirilmesi amacıyla T-Shirt Tasarımı, Atkı / Kaşkol Tasarımı ve Alternatif Ürün Tasarımı olmak üzere 3 kategoride başlatılan ve ön eleme işlemleri tamamlanan GSStore 2012 İlkbahar Tasarım Yarışması’nda ikinci aşamaya gelindi.

28 Mart 2012 – 01 Nisan 2012 tarihleri arasında kendilerine sunulan tasarımlardan oylama işlemiyle seçim yaparak tasarımların en çok 25’ini taraftar oylamasına sunmak üzere belirleyecek olan jüride; Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Futbol Teknik, İdari ve Sportif Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Pazarlama ve İletişim A.Ş. Genel Müdürü Hakan Aydınol, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli, Galatasaray Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Şenol, GSTV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Tankaya, Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş. Tasarım Bölümü Müdürü Arzu Tanan, Works Ajans Kurucu Başkanı Atilla Aksoy, EURO RSCG Türkiye CEO’su Levent Erden, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Candan Erçetin ve Galatasaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Gülsün Güvenli, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Görevlisi İzzeddin Çalışlar yer alacak.

Birbirinden değerli ve profesyonel jüri üyeleri tarafından seçilen tasarımlar ise 02 Nisan – 11 Nisan 2012 tarihleri arasında www.galatasaray.org üzerinden taraftar oylamasına sunulacak.

Son düzenleme:

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
galiba yoğunlukta açamamışlar 2 gün sonra oylamay açacaklarmış diye bir duyum var.:)