Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gestetner nedir? Yardım.

The_Thon

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,
Gestetner 311 zincir çıkışlı makinalar hakkında bilgisi olan var mı?
Merak ettiğim çalışma mantığı, tasarımdan baskıya kalıp sistemleri ve baskı maliyetleri hakkında ve ne tür işler basabilirler yanında yardımcı makina kullanmak gerekiyor mu?
Örneğin iki renkli bir tasarımı basmak için tasarımdan sonra hangi işlemlerden geçiyor?

Benzer konular

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
gestetner 311 baskı makinesi 25x35 cm tek renk baskı yapabilir ama enbüyük ebat 24x32 geçer çünkü kağıt etekte zincirlere sürtme ve kirletme yapar 24x32 den büyük olursa. genelde zarf, antetli, kartzizit, davetiye gibi butik işlerde kullanılır, baskı mantığı normal bir ofset makinası ile aynıdır.

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
grafike arkadaşın anlattıkları tamamen teknik olarak doğrudur eklemek istediğim şey ise Gestetner baskı makinası zeminli işlerde kullanmak çok doğru olmayabilir özellikle yapma boyalarda renk tutturmak oldukça sorunludur birde makinaya usta bulmak matbaa piyasasındaki sorunlardan biridir. işleriniz düşük tirajlı ise dijital çıkışı tirajı yüksek ise 46x64 pompalı makinayı tavsiye ederim fakat antetli kağıt zarf irsaliye fatura gibi işlerde gestetner çok daha ekonomik ve kalitesi de düşük olmaz

delican1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben tokatta matbaacıyım gestetner 311 güzel makinadır ve maliyeti düşük işlerde kullanılmaktadır

bahane_arama

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar gestetner 313 32x44 ebatının tam baskı alanı ne kadar dır yardım cı olurmusunuz

baskıuzmanı

🌱Yeni Üye🌱
gestetner tire işlerde kullanılacak iyi bir makınadır.ama iş zemin ve trigromi işlere gelince bayaa zorlar.benim 311 ve 411 makinalarım var ben her türlü işi basabiliyorum çünkü ömrümü yedi makina,bastığım işlere inanmıyorlar bunlar gestetnerdemi basılıyor diye ama iyi usta olmak şu an para etmiyor,kağıdın üstünde renk olsunda tonlu gitmiş ,renk tutmamış,arka vermiş ,revoltası oturmamış bunlar önemli değil diyorlar.çantacılara(sözde matbaacılar) iş yapacaksan ucuzada iş basacaksan alabileceğin bir makina zincir çıkış olası avantajdır.