merhaba bi sorum olcak mail içinde web sayfası yapılmıyor mu ?
C caglarqwe 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 2 Eyl 2013 #1 merhaba bi sorum olcak mail içinde web sayfası yapılmıyor mu ?
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 2 Eyl 2013 #2 caglarqwe' Alıntı: merhaba bi sorum olcak mail içinde web sayfası yapılmıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Microsoft Publisher'i incelerseniz hazır şablonlar ile bu istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
caglarqwe' Alıntı: merhaba bi sorum olcak mail içinde web sayfası yapılmıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Microsoft Publisher'i incelerseniz hazır şablonlar ile bu istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
C caglarqwe 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 2 Eyl 2013 #3 elimde tasarladıgım sitem var onu yayınlamak istiyorum o nasıl olucak veya html desteği olan mail servisi bildiğiniz varmı Son düzenleme: 2 Eyl 2013
elimde tasarladıgım sitem var onu yayınlamak istiyorum o nasıl olucak veya html desteği olan mail servisi bildiğiniz varmı
aresrisus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 287 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emrecetiner.com.tr 2 Eyl 2013 #4 toplu mail göndermek mi istiyorsunuz?
C caglarqwe 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 2 Eyl 2013 #5 aresrisus' Alıntı: toplu mail göndermek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Acikcasi mail icersine html eklemk istiyorum bunu nasil gerceklestririm destekleyen mail servisleri varmi bildginiz
aresrisus' Alıntı: toplu mail göndermek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Acikcasi mail icersine html eklemk istiyorum bunu nasil gerceklestririm destekleyen mail servisleri varmi bildginiz
aresrisus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 287 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emrecetiner.com.tr 3 Eyl 2013 #6 mailchimp ile aylık 20.000 adet mail gönderimi ücretsiz.