Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sektöre girerken öncelikli olarak hangi grafik programına ağırlık vermeliyiz? Ben photoshop çalışıyorum şimdilik.Sizce başlangıç için nasıl?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
bunda bence oncelik tasarımda hangi alana daha cok yoneleceğin yani web tasarımı ve matbaa tasarımı farklı farklı seyler biri gorsel olarak sunum diğeri basılı olarak once hangi yolda gideceğine karar vermen gerek ondan sonra kullanacagın programlar, matbaa tasarımı için konusuyorum, photoshopun yanında corel draw freehand indesign ve illustrator gibi vektorel calısan programlar yani bunlardan en az bir veya 2 sini kullanabilmen gerek bunun yanısıra baskı nedir forma nedir renk nedir vs konuları bilmen gerek yani yol uzun arkadasım sadece photoshopla baslamak yetmiyo ama ne olsa baslamak lasım bi yerlerden
bunda bence oncelik tasarımda hangi alana daha cok yoneleceğin yani web tasarımı ve matbaa tasarımı farklı farklı seyler biri gorsel olarak sunum diğeri basılı olarak once hangi yolda gideceğine karar vermen gerek ondan sonra kullanacagın programlar, matbaa tasarımı için konusuyorum, photoshopun yanında corel draw freehand indesign ve illustrator gibi vektorel calısan programlar yani bunlardan en az bir veya 2 sini kullanabilmen gerek bunun yanısıra baskı nedir forma nedir renk nedir vs konuları bilmen gerek yani yol uzun arkadasım sadece photoshopla baslamak yetmiyo ama ne olsa baslamak lasım bi yerlerden
Grafik tasarım sektörü, Ne yazık ki böyle bir sektör yok... Grafik tasarım, reklamcılık sektörünün bir alanıdır ancak.... Sornuz, şu biçimde olabilirmi? Grafik tasarımda uyğulama yapmak için gerekli bilgisayar proğramları nelerdir?
teşekkürler arkadaşlar açıklamalarınız doğrultusunda gerçekten doğru yolda olduğumu anladım.bu arada baskı matbaa ilgimi çekiyor.hatta bir ay kadar bu sektörde çalıştım sırf işin nasıl yürüdüğünü görmek için.belki işin sadece amelelik kısmındadım ama bence insan idealleri uğruna çok şey yapabilmeli.teşekkürler