Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafık Ve ıllustrasyon Calısmalarım

ruvi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ruvigraph.over-blog.com
Arkadaslar 2 aydir bu siteye aboneyim ama simdiden hepinizden bir cok sey ogrendim. Bugun sizlerle islerimi paylasmak istedim, yorumlar icin simdiden tesekkurler
alnourcp3.jpg

amerikanhastanesilp8.jpg

eurosportru3.jpg

kitapmj0.jpg

partipv5.jpg

pompidoueb8.jpg

misirfa0.jpg

ankorpl8.jpg

mogolistanjf9.jpg

Son düzenleme:

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Waauvv alkışlıyorum.:clapping: gerçekten çok başarılılar. Msjı 4 gün önce yayınlamış olmana rağmen hiçkimse bir şey dememiş, ben ona takıldım! Tekrar tebrikler.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Evet görselleriniz hoş, illust. lar size ait herhalde ? Çizginizi bozmayın tebrik ederim. Çalışmalarınızın devamını görmek isterim...

ruvi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Yuppii

Cok tesekkur ederim :party: ,
Kitap Kapagi disindaki tum illustrasyonlar bana ait.
Grafik islerdede olsa, hic yokdan grafik tabletde cizilmis imajlar ve tipografinin birlesimini kullanmayi cok seviyorum.
Yayinlananlar kismindakiler, gezdigim ulkelerden topladigim kolaj malzemeleri, fotolar, illustrasyonlarla beraber yaptigim gezi gunluklerim, gunlukleri biraz dergi formatina uyarlayip yayinliyorum. Gercekden cok keyif aldigim bir calisma sekli, "Gezgin Grafiker" :p

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten tebrikler. Bizim camiamızda bir laf vardır. Çizilen çizgi kötü bile olsa kişiye ait olması kötülüğünü bertaraf edebilir.

Fakat sizin çizgileriniz hem güzel hem size ait.

Ne yapılabilir ki tebrik etmekten başka... :)

loockle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışmalar eline sağlık :=)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet Marmara Grafik mezunuyum ama iyi bir isin okulla degil calsmayla ciktigina inananlardanim.

Bir bakıma haklısın. Ama okulda direk estetik ve hayal gücünü geliştirecek eskizlerden dolayı, okullu olmak kişiye onlarca adım ileri taşır. Şuda var, çoğu grafikerin belirli bir seviyeye kadar okullu mu okulsuz mu, 2 yıllık mı 4 yıllık mı olduğu direk belli oluyor. En azından ben anlıyorum...

ruvi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Tabi ikisininde getirisi ayri, grafik bolumunu kazanmak icin cok saglam klasik bir desen olmasi lazim buda iyi bir taban olusturuyor ama okulda okadar cok kurala maruz kaliyoruz ki, ozgunlugumuzu kaybediyoruz.
Ben kendi adima 14 yasindan beri okadar kural ve yapilmisi gordumki, tum onlari sindirmek ve kafami formatlamak cok zamanimi aldi.

yawwmir

🌱Yeni Üye🌱
hapsi çok harika olmuş çok beğendim süper valla :D

oğuz05

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok hoş. tarzın bana göre daha değişik ve iyi.

ruvi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
Yeni ve digerlerinden farkli birseyler cikarabilmek gercekden cok zor, islerim icin bunu dusunmen beni cok sevindirdi, yorumlarin icin cok tesekkurler.