Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafik ve Web tasarim egitimi

tatalia777

🌱Yeni Üye🌱
Her kese merhaba!
Ben Rauf, Baku - Azerbaycanda yasiyorum. Bakude Grafik, Web tasarim ve ya animasyon egitimleri veren merkezler yok. Bunun icin genelde Moskvaya ve ya S.Peterburga gidiyoruz. Benim tercihim ise Istanbuldan yana. 3 farkli egitim merkezinden egitim danismanlari ile konusdum. Ama karar vermekde zorlaniyorum. Mimtek mi? Medyasoft mu? Secimimi hangisinden yana yapmaliyim? Web tasarim icin 72, Grafik tasarim icin 84 saat yeterli mi? CorelDraw dersleri almasam Illustratorla idare ede bilir miyim?
Bana yardimci olursaniz sevinirim.
Onceden her kese tesekkur ederim.

ufuk_gmc

🌱Yeni Üye🌱
tatalia arkadaşım ben mimtekten web tasarım eğitimi aldım hiç memnun kalmadım tavsiye edeceğim kurlar ile başarısoft, bilge adam ve mikrosistir. ben mimtekten sonra başarısoft eğitim kursuna gittim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim

tatalia777

🌱Yeni Üye🌱
Kardesim cok tesekkur ederim. Inan ki cok yardimin gecdi. Allah yardimcin olsun. Mikrosis-in Bakirkoy subesile konusub anlasdim. Fiyatlarda da kolaylik saglayacaklarini soz verdiler.
Bir sey daha soracam: MEB sertifikasi ve ECDL sertifikasinin onemi nedir? Ne kadar gecerli? Egitim sonunda sinavlara girmeme deger mi?
Cevaplarsan cok sevinirim.
Gorusmek uzere... Kendine iyi bak

ufuk_gmc

🌱Yeni Üye🌱
M.E.B anlaşmalı sertifikalar da nasıl diyeyim Milli Eğitim Kurumunun onayladıgı bir sertifikadır
türkiyede çokişine yarar sınavların hepsine girmeni tavsi ederim ben öyle yapmıştım :)

ademildec

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.panelcim.com
Corel Draw Almasan İllustrator Yeterli mi Cümlesi Adına Bir Yorumda Ben Yapayım..Corel Draw İle İllustrator Arasindaki Gözle görülür Ve Hemen Hemen Hepimizin Bildiği Büyük Farkı Kısa Bir özetle Anlatayım Öncelikle..
CorelDraw Mahallenin Ahmet Bakkalı ise..İllustrator Metropol Sehrimiz İstanbulun Süper Marketidir.Bu Açıklama Eğitim Almak istediğin Programlar Adına Seni Aydınlatır diye Düşünüyorum.Eğer Bir Eğitim Almak istiyorsan Bence Kesinlikle İllustrator Eğitimi Almalısın.Gerek Grafiksel Çözümlerinde Gerek Web Tasarımı Çalışmalarında Eğer İllustrator Programını Tam Anlamı ile Kavramış Biri Olursan Piyasada Adı Bilinir Bir Web Tasarımcısı Ve Grafiker Olursun.Tabi İkamet Ettiğin Beldeye Göre Konuşuyorum.Türkiye'de Kendini Aşmış Grafik ve Web Tasarımcılar Olduğu İçin Böyle Bir Durum Söz Konusu değil.
Saygılarımla.

tatalia777

🌱Yeni Üye🌱
Kardes cok sag ol!
Zahmet etdin. Gecen hafta Istanbuldaydim. Mesajini onceden okumus olsaydim arar tesekkur ederdim. Bir sey daha soracam. Istanbulda oldugum zaman hem Mikrosise hem de Bilisim egitim merkezine gittim, yuzyuze gorusdum. Mikrosisin egitimleri daha kapsamli bence, ozellikle web tasarim egitimi. Ama bilisim egitim bana Kariyer kart sunacagalrini soyledi. Web sitelerini ziyaret edersen gerekli bilgiyi bulursun. Hem de Bilisim egitim Besiktasda. Mikrosis Bakirkoyde. Ben Bakirkoyu hic sevmedim.
Nasil yapayim? soyler misin lutfen...

nilaylaylaylom

🌱Yeni Üye🌱
Bilişim eğitim beşiktaş şubesinden web tasarım eğitimi aldım. Ama hiç memnun kalmadım. Verdiğim parada boşa gitti. Kurstaki sınıf arkadaşlarımda hiç memnun kalmadılar. O yüzden hiç tavsiye etmem. Eğitim tekrarı deyip insanları kandırıyorlar birde. Mikrosis'e giden bir arkadaşım çok memnun kalmış. Bilge adamda iyidir ama fiyatları çok uçuktur.