SemihAlev
🏅Acemi Tasarımcı🏅
İst./Grafiker
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: * Adobe Photoshop (İyi Derecede)
* Adobe İllustrator (İyi Derecede)
* Macromedia Freehand (İyi Derecede)
* Corel Draw (orta Derecede)
* Adobe indesign (başlangıç seviyesinde)
İş deneyimi ve içeriği: Toplamda 5'yıllık bir iş deneyimim var. ilgilenen kişilere cv'mi yollayacağım. Çalıştığım firmaları burada değilde cv'imde açık olarak belirttim referanslarıma'da oradan ulaşabilirsiniz.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Portfolyo ve örnek görselleri daha sonra e-mail olarak gönderebilirim.
İşle ilgili açıklama: 4 yıl bir oyuncak fabrikası grafik tasarım bölümünde Yard./Grafiker olarak çalıştım ;Yıllık katalog,haftalık dergiler için insert, Kullanma klavuzu, Koli broşürü, Ürün üzeri sticker , Kutu tasarımları gibi bünyesinde işler yaptım. Son 1 yıldır'da kredi kartı ve benzeri tasarım ve baskı aşamasını yürüttüğümüz bir firmada çalıştım daha detaylı bilgi için e-mail veya telefondan görüşebiliriz !!!
E-posta: semihalev59@gmail.com
Telefon: 0536 492 73 69
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: * Adobe Photoshop (İyi Derecede)
* Adobe İllustrator (İyi Derecede)
* Macromedia Freehand (İyi Derecede)
* Corel Draw (orta Derecede)
* Adobe indesign (başlangıç seviyesinde)
İş deneyimi ve içeriği: Toplamda 5'yıllık bir iş deneyimim var. ilgilenen kişilere cv'mi yollayacağım. Çalıştığım firmaları burada değilde cv'imde açık olarak belirttim referanslarıma'da oradan ulaşabilirsiniz.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Bekar
Referanslar: Portfolyo ve örnek görselleri daha sonra e-mail olarak gönderebilirim.
İşle ilgili açıklama: 4 yıl bir oyuncak fabrikası grafik tasarım bölümünde Yard./Grafiker olarak çalıştım ;Yıllık katalog,haftalık dergiler için insert, Kullanma klavuzu, Koli broşürü, Ürün üzeri sticker , Kutu tasarımları gibi bünyesinde işler yaptım. Son 1 yıldır'da kredi kartı ve benzeri tasarım ve baskı aşamasını yürüttüğümüz bir firmada çalıştım daha detaylı bilgi için e-mail veya telefondan görüşebiliriz !!!
E-posta: semihalev59@gmail.com
Telefon: 0536 492 73 69