Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Grafiklerle hazırladığım site üzerine textbox vs. ekleme ? (Web Tasarım ve Programlam

tugsatbaris

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar
grafikerlersoru.png

Yukarıdaki gibi kendim tamamen grafiklerle (fireworks ile) bir site tasarımı hazırladım.Burada ad,soyad .. gibi alanların yanında textbox konulacak yere sembolik olarak şekil ekledim beyaz renk.Bu kısımlara kodlama yaparak <input type="text" .. gibi textbox vesaire nasıl ekleyebilirim.Eklediklerim resim altına oluyor ancak sayfada istediğim konumlara nasıl ekleyebilirim , div ile yaparsın demeyin denedim ancak her çözünürlükte farklı yerde gözüktüğü için bu tam bir çözüm değil.

Yardımlarınızı bekler iyi günler dilerim...

leylaz

🌱Yeni Üye🌱
textbox eklemek istiyorsan Dreamweaver ya da frontpage tarzı programlar kullanmalısın. Görüntüyü photoshop a aktarıp gerekli dilimlemeyi yapıp web sayfası olarak kaydedebilirsiniz. Sonra dreamweaverda açıp gerekli gif i silip yerine textbox ekleyebilirsiniz.

Web_Coder_ist

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım formun oldugu bölümü fotoshopta parçalara böl daha sonra frontpage yada dreamwear hangisini kullanıyorsan onlarda tablo yardımıyla parçaladıgın resimleri birleştir daha sonra input eklemek istedigin yerlere input