Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk uzaktan gördüğümde bukelamun'un kulağinda kulaklik var zannettim, vaaay dedim ama yokmuş öyle bir espri yapabilrseydin süper olurdu herhalde.. ellerine sağlik kardeşim..
ilk uzaktan gördüğümde bukelamun'un kulağinda kulaklik var zannettim, vaaay dedim ama yokmuş öyle bir espri yapabilrseydin süper olurdu herhalde.. ellerine sağlik kardeşim..
cengiz çok güzel çalışmara imzalar atıyosun ve ben artık neyle karşılaşacağımı biliyorum ve heycanlandırıyo beni her çalışman...keşke vaktim olabilse ve bende başlayabilsem...devam arkadaşım...
cengiz çok güzel çalışmara imzalar atıyosun ve ben artık neyle karşılaşacağımı biliyorum ve heycanlandırıyo beni her çalışman...keşke vaktim olabilse ve bende başlayabilsem...devam arkadaşım...
hocam çok güzel bu yaa! o kadar profesyonel bir bakış açısı varki hayran olmamak mümkün değil. çalışma bakar bakmaz "buradayım" diyor vallahi... tebrikler
eline sağlık cengiz başarılısın bu konuda devam et bencede film afişleri için ideal aday olucaksın inanıyorum.. tek bir yönde geliştmirmeni öneriyiyorum genişletmeye calısma
arkadaşım çalışmaların oldukça güzel benim tarzıma çok yakın olduğu için hoşuma gidiyor yalnız çalışmaların artık birbirine benzemeye başladı sürekli aynı tekniği kullanıyorsun (asılı girinti) sen biraz dinlen BAŞKA ŞEYLERLE URAŞ MESELA EX_LİBRİS tasarımı dene kafanı biraz dağıt dahada başarılı olacaksın buna eminim kolay gelsin arkadaşım
eline sağlık cengiz başarılısın bu konuda devam et bencede film afişleri için ideal aday olucaksın inanıyorum.. tek bir yönde geliştmirmeni öneriyiyorum genişletmeye calısma