Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

graphicsdesign tipografi

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
189.jpg

Benzer konular

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk uzaktan gördüğümde bukelamun'un kulağinda kulaklik var zannettim, vaaay dedim ama yokmuş :) öyle bir espri yapabilrseydin süper olurdu herhalde.. ellerine sağlik kardeşim..

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel bir çalışma ancak sol tarafta gözümü rahatsız eden bişey var sanırım hazır zemin üzerine yaptın ondan olsa gerek.

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bir çalışma ancak sol tarafta gözümü rahatsız eden bişey var sanırım hazır zemin üzerine yaptın ondan olsa gerek.

teşekkür ederim... görselle zeminin tam üst üste oturmamasından kaynaklanan bi sorun...:smile:

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
sol taraftaki problem düzeltilmiştir...

2021.jpg

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel, güzel... Ben sanki sıkılmaya başladım bu güzellikten.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
cengiz çok güzel çalışmara imzalar atıyosun ve ben artık neyle karşılaşacağımı biliyorum ve heycanlandırıyo beni her çalışman...keşke vaktim olabilse ve bende başlayabilsem...devam arkadaşım...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
cengiz çok güzel çalışmara imzalar atıyosun ve ben artık neyle karşılaşacağımı biliyorum ve heycanlandırıyo beni her çalışman...keşke vaktim olabilse ve bende başlayabilsem...devam arkadaşım...

teşekkür ederim arkadaşım...:smile:

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam çok güzel bu yaa!
o kadar profesyonel bir bakış açısı varki hayran olmamak mümkün değil. çalışma bakar bakmaz "buradayım" diyor vallahi... tebrikler ;)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık cengiz başarılısın bu konuda devam et bencede film afişleri için ideal aday olucaksın inanıyorum.. tek bir yönde geliştmirmeni öneriyiyorum genişletmeye calısma
;)

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım çalışmaların oldukça güzel benim tarzıma çok yakın olduğu için hoşuma gidiyor yalnız çalışmaların artık birbirine benzemeye başladı sürekli aynı tekniği kullanıyorsun (asılı girinti) sen biraz dinlen :D BAŞKA ŞEYLERLE URAŞ MESELA EX_LİBRİS tasarımı dene kafanı biraz dağıt dahada başarılı olacaksın buna eminim kolay gelsin arkadaşım

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
sağolun arkadaşlar...

eline sağlık cengiz başarılısın bu konuda devam et bencede film afişleri için ideal aday olucaksın inanıyorum.. tek bir yönde geliştmirmeni öneriyiyorum genişletmeye calısma
;)

teşekkür ederim... genişletmeye çalışma derken ??? anlayamadım...:smile:

Moderatör tarafında düzenlendi:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Herzamanki gibi özgün ve yaratıcı :)
Artık Nickini arayıp buluyorum...;)