Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

H6 kartvizit

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kendim için yaptığım bir kartvizit. Logoya kısmi lak uygulanacak. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
-

kartvizit.png

-

Son düzenleme:

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Birincisi yazı fontun. Belki sen daha farklı bişeyler düşündün ama bence olmamış. bir de t-e-w gibi kısaltma yerine Tel yazmalısın ama tel değil gsm yaz çünkü verdiğin cep no'su.
e-mail - web yazmalısın.

rhinokurt

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba izninle ben de düşüncelerimi söyleyeyim.

Fotoğraf hocam söylemişti: Soldan sağa yazılan alfabeleri kullanan toplumlarda insanlar ilk önce sol üst köşeye ordan çapraz çizerek sağ alt köşeye doğru bakarmış. Yani ilk bakışta logon çok dikkat çekiyor. Öyleyse dikkati biraz yazı lehine çevirelim. Logoyu sağ tarafa yazıyı sol tarafa alalım.
Yazı tipin logonun yanında zayıf kalmış biraz daha kalınını deniyelim.
İsmin altında Bilgisayar Yazılımcısı uzun duruyor. Bu sebeple Parantezlerini kaldıralmı. İsminin puntosunu büyültelim...

Sadece tek bir telefon numarası varsa, e-mail ve web adresin de birbirine karışmadığına göre;
t-e-w'yi tamamen kaldıralım.
(Siten www yazmadan açılabiliyorsa www'yi bile kaldır.)

Kolay gelsin..

Son düzenleme:

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yazı fontunu galiba kod penceresi gibi düşündünüz yazılımcı olduğunuz için galiba. Eğer öyleyse düşünceniz güzel. Bence sorun yazı karakterinizin logoyla tamamen zıt olması

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazı fontunu galiba kod penceresi gibi düşündünüz yazılımcı olduğunuz için galiba. Eğer öyleyse düşünceniz güzel. Bence sorun yazı karakterinizin logoyla tamamen zıt olması

evet aynen öyle düşündüm ama sonra sizlerin önerilerini okuyunca vazgeçtim
öneriler doğrultusunda düzenlemeler yaptım ama bakalım becerebilmiş miyim...

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba izninle ben de düşüncelerimi söyleyeyim.

Fotoğraf hocam söylemişti: Soldan sağa yazılan alfabeleri kullanan toplumlarda insanlar ilk önce sol üst köşeye ordan çapraz çizerek sağ alt köşeye doğru bakarmış. Yani ilk bakışta logon çok dikkat çekiyor. Öyleyse dikkati biraz yazı lehine çevirelim. Logoyu sağ tarafa yazıyı sol tarafa alalım.
Yazı tipin logonun yanında zayıf kalmış biraz daha kalınını deniyelim.
İsmin altında Bilgisayar Yazılımcısı uzun duruyor. Bu sebeple Parantezlerini kaldıralmı. İsminin puntosunu büyültelim...

Sadece tek bir telefon numarası varsa, e-mail ve web adresin de birbirine karışmadığına göre;
t-e-w'yi tamamen kaldıralım.
(Siten www yazmadan açılabiliyorsa www'yi bile kaldır.)

Kolay gelsin..

Öncelikle yardımınız için teşekkürler, anlattıklarınızı uygulamaya çalıştım fakat ne kadar başarılı olabildim bilmiyorum. Yeni hali şu şekilde oldu:

yenikartvizit3copy.png

ayrıca köşelerin sivri olmaması için aynı yukarıdaki şekilde özel kesim yapılacak, logoya lak uygulanacak, mat selefon baskı.

bir de... en kaliteli görünümü hangi kağıtta yakalarım? (yani "350 gr kuşe" gibi bir cevap bekliyorum) elit bir kartvizit olsun istiyorum, önceki kartvizitimi rezil ettiler.

Son düzenleme:

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birincisi yazı fontun. Belki sen daha farklı bişeyler düşündün ama bence olmamış. bir de t-e-w gibi kısaltma yerine Tel yazmalısın ama tel değil gsm yaz çünkü verdiğin cep no'su.
e-mail - web yazmalısın.

rhinokurt'un ve sizin de dediğiniz gibi ben biraz farklı düşünerek yapmıştım bu tasarımı: yazılım görüntüsü mantığında :)

önerileriniz sayesinde daha güzel birşey çıkacaktır, yardımınız için teşekkürler.

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu şekilde bastırmayı düşünüyorum

Logoya lak uygulanacak
350 gr mat selefon kağıt
çerçevenin dış tarafından özel kesim

yenikartvizit3copy.png

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fontu değiştir bence hocam " handle " diye bir font var onu kullan bence bu tür kartvizitlere güzel gidiyor.

h6soft

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Handle.. Tamam çok teşekkürler bir deneyeyim